Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018

Χριστίνα Μπόμπα: Η δημόσια απάντησή της σε followers που σχολίασαν αρνητικά το νυφικό της! (φωτο)

Σάκης Τανιμανίδης και Xριστίνα Μπόμπα απολαμβάνουν το γαμήλιο ταξίδι τους στην Ιρλανδία.

Το ζευγάρι σχεδόν αμέσως μετά το μυστήριο στη Σίφνο, έφυγε για το ταξίδι του μέλιτος.

Ο γάμος έγινε στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ με την Χριστίνα να λάμπει μέσα στο υπέροχο νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Οι φωτογραφίες που πόσταρε τόσο το ζευγάρι όσο και οι επώνυμοι καλεσμένοι στα social media συγκέντρωσαν χιλιάδες σχόλια, ανάμεσα στα οποία και ελάχιστα αρνητικά για το νυφικό της Χριστίνας.

«Τα΄παμε και τα ξανά’ παμε, να ζήσετε μέχρι τα βαθιά γεράματα… αλλά το νυφικό, μάπα. Το πίσω μέρος και το πλάι, έμοιαζε με μαγιό. Δε νομίζω ότι ταίριαζε με θρησκευτικό μυστήριο. Δεν είχες καμία ανάγκη να προβάλεις το γυμνό σου σώμα για να εντυπωσιάσεις. Το χαμόγελό σου και μόνο, αρκούσε. Λες και η Κριθαριώτη σου το έκανε επίτηδες για να σε κάψει. Μην κοιτάς το τι σου λένε οι κόλακες. Δες όλες τις φωτογραφίες ήρεμα και μόνη σου. Σκέψου καθαρά και θα δεις την υπερβολή του γυμνού. Οι άντρες δεν κρατιούνται έτσι», σχολίασε μια από τις followers της με την ίδια να απαντά σε αυτό δημόσια.

«Φίλη αλλά και οι υπόλοιπο φίλοι που σχολιάζουν το νυφικό μου, απλά για να σας γλιτώσω από το χρόνο, να διευκρινίσω ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το πάρτυ της βραδιάς ενώ στην εκκλησία φορούσα ένα μακρύ πέπλο που κάλυπτε την πλάτη μου.
Απλώς το αναφέρω βέβαια, μιας και ο σεβασμός μου προς το μυστήριο πηγάζει από την καρδιά μου και όχι από το μακρύ μου πέπλο.
Να είστε όλοι καλά!», έγραψε.

Δείτε το ποστπηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου