Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (22/9)

Ταραχώδης, απαιτητική αλλά και ευχάριστη η σημερινή ημέρα.

Κατά βάση θα επικεντρωθείτε σε ζητήματα που έχουν σχέση με την προσωπική σας ζωή και το σπίτι σας.

Όλες θα φροντίσετε σήμερα να έχετε καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

ΚΡΙΟΣ

Απαιτητική μέρα για εσάς η σημερινή. Προσπαθήστε να μην «ταμπουρωθείτε» στον εαυτό σας και να μην βγάλετε την επιθετικότητά σας προς τα έξω. Η αδικία για κάτι που έγινε στο σπίτι ή στην εργασία σας έχει πάρει από κάτω και μόνο επεισοδιακή μπορεί να είναι μια συζήτηση σε έντονους τόνους με κάποιον δικό σας. Μην σπαταλάτε την ενέργειά σας. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Υπομονή. Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας που σας απασχολεί. Όσο πλησιάζουμε προς την Πανσέληνο που θα συμβεί στο ζώδιο σας, τόσο μεγαλύτερες αλλαγές βλέπετε στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Να είστε προσεκτική γιατί η ψυχραιμία σας μπορεί εύκολα να εξαντληθεί σήμερα. Προσπαθήστε να αφοσιωθείτε στην εργασία σας και να μην ασχολείστε με άλλα πράγματα που μπορεί να σας εκνευρίσουν. Η οικογένεια σας είναι αρκετά σημαντική ώστε να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Αν είστε ελεύθερη, η συγκεκριμένη περίοδος δεν είναι ιδανική για νέες γνωριμίες. Έχετε αφοσιωθεί σε ένα οικογενειακό ζήτημα και αυτό καταναλώνει την ενέργειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα περίεργη για εσάς. Φαίνεται να χάνετε εύκολα την προσοχή σας από ασήμαντα πράγματα και αυτό θα σας πάει πίσω τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά. Να είστε πιο προσεκτική σε συμφωνίες που μπορεί να έρθουν μπροστά σας μέσα στη ημέρα, γιατί από αυτές ίσως να εξαρτηθεί ένα μεγάλο οικονομικό κέρδος για εσάς ή αντίθετα μια οικονομική καταστροφή. Μην διστάσετε μάλιστα να πάρετε και την συμβουλή κάποιου ειδικού εάν δεν είστε σίγουρη. Ο αγαπημένος σας έχει κατανόηση, αλλά όχι αστείρευτη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα λύσετε με επιτυχία ένα περίπλοκο οικονομικό ζήτημα. Αυτή η οικονομική ανάσα που θέλατε τόσο πολύ θα έρθει από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο το οποίο καταλαβαίνει το αδιέξοδο που έχετε φτάσει. Προσοχή όμως στα χρήματα που θα έρθουν σύντομα στα χέρια σας. Χρησιμοποιείστε τα προκειμένου να καλύψετε τρύπες και όχι μόνο για την καλοπέραση σας. Ο σύντροφός σας είναι το επίκεντρο της προσοχής σας για σήμερα και πολύ καλά κάνετε, καθώς τον είχατε παραμελήσει.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας έχουν μπει σε μία τροχιά. Δουλεύετε σκληρά και πολλές ώρες την ημέρα και έτσι έχετε αποφασίσει τα Σαββατοκύριακά σας να τα αφιερώνετε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σήμερα λοιπόν θα απολαύσετε μία ήρεμη βόλτα στη φύση. Μια όμορφη βόλτα και ένας περίπατος με το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι το μόνο που θέλετε. Γι’ αυτό κλείστε το κινητό σας τηλέφωνο και δημιουργείστε εμπειρίες με τον άνθρωπο σας. Όσα για τα οικονομικά σας, τα πράγματα δεν είναι τόσο θετικά, αλλά γρήγορα όλα θα φτιάξουν χάρη στην εργατικότητά σας. Παράλληλα, να είστε λίγο πονηρεμένη σε ότι «εύκολο» παρουσιαστεί μπροστά σας. Είτε αυτό είναι χρήματα ή κάποιο άλλο υλικό αγαθό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η χαλαρότητα είναι κάτι που θα χαρακτηρίζει την μέρα σας σήμερα. Αδιαφορείτε για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, καθώς σας απασχολεί έντονα ένα οικογενειακό πρόβλημα. Τις τελευταίες ημέρες δεν είστε συγκεντρωμένη και ίσως να κάνετε ένα λάθος με τα οικονομικά σας. Προσοχή. Η άρνηση του αγαπημένου σας να καταλάβει κάτι που εσείς θεωρείτε σωστό, θα φέρει εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η ακατάπαυστη δουλειά σας έχει κουράσει. Εκτός αυτού όμως, σας έχει αποξενώσει και από τους δικούς σας ανθρώπους. Πατήστε ένα pause και ασχοληθείτε λιγάκι και με τους δικούς σας. Διοργανώστε μια μεγάλη μάζωξη στο σπίτι σας και καλέστε όλους τους φίλους σας προκειμένου να θυμηθείτε τα παλιά. Ακόμη, φαίνεται και πως μια μικρή αγορά για το σπίτι θα ήταν ιδανική αυτό το διάστημα για την ανανέωσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα βρεθείτε αντιμέτωπη με τις σκέψεις σας. Είστε μπερδεμένη και αναζητάτε απαντήσεις σε ερωτήσεις επαγγελματικής φύσεως. Να θυμάστε ότι καμιά φορά η στασιμότητα δεν είναι κακό, είναι απλώς ένα διάλειμμα πριν συνεχίσετε προς την επίτευξη του επόμενου στόχου σας. Ο χρόνο είναι ο πιστός σας φίλος. Θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες και τις κακοτυχίες που έχετε συναντήσει στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σήμερα είναι σημαντικό να είστε ιδιαίτερα προσεκτική, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πέσετε θύμα απάτης. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως πρέπει να κλειστείτε στο σπίτι σας και να μην ασχοληθείτε με όσα έχετε στο πρόγραμμά σας. Οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και μπορεί να γίνει μία σημαντική αλλαγή στην προσωπική σας ζωή. Όσο για τα οικονομικά σας, προσπαθήστε να φτιάξετε ένα πλάνο με τα έξοδά σας προκειμένου τα σχέδια που έχετε για το μέλλον να μην κάνουν φτερά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά και οικονομικά μπαίνουν στον… πάγο, καθώς σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά τα λάθη που έχετε κάνει στην σχέση σας. Αφού λοιπόν συνειδητοποιήσετε τα σφάλματα του παρελθόντος σηκώστε το ακουστικό και μιλήστε με τον αγαπημένο σας. Ζητήστε του να βρεθείτε προκειμένου να λυθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί και ζητήστε του μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν είναι καιρός για εγωισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα σπαταλήσετε ένα ποσό προκειμένου να αγοράσετε ένα εργαλείο για την δουλειά σας. Αυτή η αγορά ωστόσο θα φέρει εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και ένα πρόσωπο από την οικογένειά σας. Ίσως λόγω των ευρύτερων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η οικογένειά σας, αυτή να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή για αυτή την αγορά. Τα αισθηματικά σας να κοιτάξετε λίγο περισσότερο, ειδικά εσείς που είστε single. Τα άστρα σας ευνοούν και μία νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο έρωτα…

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα θα πλησιάσετε κάποιον που ποτέ δεν του έχετε δώσει προσοχή στο παρελθόν. Αυτός μπορεί να είναι ένας συνεργάτης σας ή κάποιος γνωστός σας από παλιά. Σύντομα θα καταλάβετε πόσο πολύ ταιριάζετε και στο πρόσωπό του θα βρείτε έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης. Σ’ αυτόν θα λέτε τα προβλήματά σας και αρκετές φορές στο μέλλον θα σας ξελασπώσει από διάφορες καταστάσεις. Τα οικονομικά σας αποτελούν έναν τομέα που σας ταλαιπωρεί, ειδικά όταν παρασύρεστε σε περιττές αγορές…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου