Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (29/9)

Θα έχετε πολύ υγιή επικοινωνία με τους γύρω σας.

 Σήμερα μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας και είστε σε θέση να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που θα έρθουν.

ΚΡΙΟΣ

Θα βρείτε νέα επαγγελματικά ενδιαφέροντα από εδώ και πέρα και ένα νέο κεφάλαιο θα ανοίξει στη ζωή σας. Θα ασχοληθείτε με κάτι που σας εμπνέει και που σας τραβάει το ενδιαφέρον. Θα σας βοήθησε περισσότερο και στα οικονομικά σας, καθώς θα αυξηθούν τα έσοδά σας. Το μόνο κακό είναι, ότι η οικογένειά σας μπορεί να σας κάνει παράπονα, ότι την παραμελείτε. Φροντίστε να κρατήστε τις λεπτές ισορροπίες ή ακόμα καλύτερα να συμπεριλάβετε και τους δικούς ανθρώπους στις νέες σας δραστηριότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε πολύ καλή διάθεση και είστε γεμάτη αισιοδοξία. Εκμεταλλευτείτε την τύχη που είναι με το μέρος σας και προσπαθήστε ακόμη περισσότερο στη δουλειά σας. Θα δείτε, ότι πολύ σύντομα το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Τα έσοδά σας έχουν αυξηθεί, το ίδιο όμως και τα έξοδά σας. Χρειάζεται καλύτερος προγραμματισμός. Η ενέργειά σας μοιάζει να είναι ανεξάντλητη, μην παραλείψετε, όμως, να βρείτε και τον απαραίτητο χρόνο για ξεκούραση. Αν είστε single, η ημέρα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σας έχουν μπει σε μία σειρά, ωστόσο και σήμερα οι υποχρεώσεις σας είναι αυξημένες. Προσέξτε λίγο περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο απευθύνεστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να είστε όσο το δυνατόν πιο γλυκιά και να δείχνετε κατανόηση. Τα λόγια σας ίσως να δώσουν στους ανθρώπους γύρω σας την έμπνευση και το κίνητρο που χρειαζόντουσαν. Είναι πολύ πιθανό να έχετε μια απρόσμενη συνάντηση, που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σας είτε γιατί θα εξελιχθεί σε μια δυνατή φιλία, είτε σε μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τύχη δεν είναι και τόσο ευνοϊκή προς το πρόσωπό σας. Είναι, λοιπόν, πιθανό αν δεν προσέξτε αρκετά να έχετε κάποιο ατύχημα στη δουλειά, είτε όταν ασχολείστε με τις δουλειές του σπιτιού. Θα ήταν, λοιπόν, καλύτερα να τα αφήσετε για κάποια άλλη στιγμή και τώρα να κάνετε κάτι πιο διασκεδαστικό, χαλαρωτικό και σίγουρα λιγότερο επίφοβο, όπως το να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να δείτε μια ταινία. Τα οικονομικά σας σάς απασχολούν και η συμβουλή ενός φίλου θα σας βοηθήσει πολύ.

ΛΕΩΝ

Δεν έχετε και πολλή διάθεση για δουλειά και προτιμάτε να παραμείνετε στο σπίτι, ειδικά μετά από τη δύσκολη εβδομάδα που περάσατε. Φαίνεται πως έχετε κουραστεί πολύ και δεν έχετε ούτε κίνητρο, ούτε δυνάμεις για να εργαστείτε. Αφήστε τις πιο δύσκολες δουλειές για κάποια άλλη στιγμή και μην πιέζετε τον εαυτό σας, όμως προσπαθήστε να βρείτε το κέφι σας ξανά. Κανονίστε μια έξοδο με τους φίλους σας και μην μένετε άλλο στον καναπέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος, για να σκεφτείτε το επαγγελματικό μέλλον σας και να προσπαθήσετε να οργανωθείτε. Μπορείτε να θέσετε νέους στόχους και να ξεκινήσετε το πλάνο σας, για την υλοποίησή τους. Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλύτερα και θα καταφέρετε να ξεμπερδέψετε με κάποιες υποχρεώσεις που σας άγχωναν εδώ και καιρό. Όσο για την προσωπική σας ζωή, ήρθε πλέον ο καιρός να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να μην αφήνετε άλλο μία δύσκολη κατάσταση να σας ταλαιπωρεί.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ήταν πολύ απαιτητική σε επαγγελματικό επίπεδο και η κούρασή σας είναι εμφανής. Ακόμα και τα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητας θα σας φανούν «βουνό». Η ενέργειά σας έχει εξαντληθεί και θα προτιμήσετε να περάσετε τον περισσότερο χρόνο σας στο κρεβάτι ή τον καναπέ. Δεν θα έχετε όρεξη να ανταποκριθείτε στις προτάσεις για εξόδους που θα σας κάνουν. Καλύτερα να αφήσετε την απομόνωση και να βγείτε να διασκεδάσετε. Έτσι, θα βρείτε το χαμένο κέφι σας ξανά και θα περάσετε λίγο περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καιρός να διευθετήσετε κάποιες λεπτομέρειες για μία συμφωνία οικονομικής φύσεως που έχετε κάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να κινηθείτε πιο ευέλικτα, γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές και κάποιες καθυστερήσεις στη δουλειά σας. Αντί, να στεναχωρηθείτε και να απογοητευτείτε, θα ήταν καλύτερο να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε κάτι πιο δημιουργικό. Ασχοληθείτε με ένα χόμπι που σας ευχαριστεί και πηγαίνετε μια βόλτα με τον αγαπημένο σας, για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Οι περιττές αγορές δεν είναι έξυπνη κίνηση για αυτή τη φάση που βρίσκονται τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ενέργειά σας είναι στα ύψη και θα καταφέρετε να τελειώσετε πολλές από τις υποχρεώσεις σας στη δουλειά, που δεν προλάβατε μέσα στην εβδομάδα. Θα μπορέσετε ακόμη να ασχοληθείτε και με τις δουλειές του σπιτιού, που τόσο καιρό αναβάλλατε. Όταν τελειώσετε με τις δουλειές, φροντίστε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και μείνετε μακριά από το τηλέφωνο και τις υποχρεώσεις. Μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα μαζί και να δημιουργήσετε υπέροχες αναμνήσεις. Ένα οικονομικό πρόβλημα που σας απασχολούσε θα λυθεί. Ένα πρόσωπο από την οικογένειά σας είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να θέσετε νέους επαγγελματικούς στόχους, γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να τους εκπληρώσετε. Αυτό συμβαίνει, διότι περιβάλλεστε από ανθρώπους που δεν έχουν καμία πρόθεση να σας βοηθήσουν κα οι συνθήκες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές για εσάς. Δείξτε υπομονή και επιμονή και μην αφήσετε κανέναν να μπει εμπόδιο στην ευτυχία σας. Η περίοδος που έρχεται θα είναι πολύ καλή για εσάς στα οικονομικά σας, εφόσον έχετε τη διάθεση να προσπαθήσετε σκληρά. Στην προσωπική σας ζωή έρχεται η αλλαγή, ειδικά αν είστε single. Είναι ιδανική στιγμή για νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε αφιερώσει πολλή ενέργεια στη δουλειά σας αυτή την εβδομάδα και οι κόποι σας αποδίδουν. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι προσπαθείτε. Συνεχίστε έτσι και θα δείτε και τα οικονομικά σας να αλλάζουν. Μπορεί να δείτε ένα κοντινό σας πρόσωπο με διαφορετικό μάτι, ενώ τόσο καιρό δεν σας φαινόταν και τόσο ελκυστικό. Αν είστε ελεύθερη, δεν χάνετε τίποτα να ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που σας δείχνει. Αν πάλι είστε σε σχέση επικεντρωθείτε στον αγαπημένο σας και περάστε περισσότερο χρόνο μαζί του, γιατί το έχετε και οι δύο ανάγκη. Πολύ σύντομα θα δείτε την επικοινωνία σας να βελτιώνετε και τη σχέση σας να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

ΙΧΘΕΙΣ

Έχετε ανάγκη να πάρετε συμβουλές από τους φίλους σας, σχετικά με τα ζητήματα που σας απασχολούν, ειδικά επαγγελματικής φύσεως. Θα είναι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε, όμως, πριν κάνετε κάποια συμβουλή πράξη σκεφτείτε καλά αν σας ταιριάζει. Τα οικονομικά σας ευνοούνται πολύ, προσέξτε, όμως, να μην κάνετε περιττές σπατάλες. Η περίεργη στάση του αγαπημένου σας, σας γεμίζει ερωτηματικά. Καιρός να κάνετε μία συζήτηση μαζί του…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου