Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Άκης Σακελλαρίου: «Σε τέτοιου είδους σίριαλ χρειάζεται μια ελαφρότητα για να υπάρχει κέφι»

Ο Άκης Σακελλαρίου επέστρεψε στην tv μ' έναν guest ρόλο στην σειρά του Alpha «το σόι σου»

Ο ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή του, τον ρόλο και τα κοινά που έχει με τον ήρωά του.

Βλέπουμε ότι επιστρέφετε έπειτα από αρκετό καιρό στην τηλεόραση με έναν guest ρόλο. Σας έλειψε καθόλου π μικρή οθόνη;

«’Οχι ιδιαίτερα. Ευτυχώς υπήρχε το αντίβαρο του θεάτρου και κάπως τα πράγματα ήταν πιο ήρεμα. Μου έλειψε, θα έλεγα, κάποια ωραία ιστορία δραματοποιημένου σίριαλ»

Μιλήστε μας για τον ρόλο σας...

«Υποδύομαι έναν τύπο, τον Λουκά, ο οποίος εισέρχεται στο σπίτι του Μενέλαου και ανατρέπει τους πάντες και τα πάντα, με την έννοια ότι ξέρει πολλές λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του καθενός. Ξέρει μυστικά τα οποία κανένας δεν έχει ομολογήσει: ούτε τα ζευγάρια μεταξύ τους ούτε ο Μενέλαος στην Αλεξάνδρα. Γι’ αυτό, βέβαια, ο ρόλος είναι πολύ ενδιαφέρων, όπως και το επεισόδιο»

Έχετε κοινά στοιχεία με τον ήρωα που υποδύεστε;

«’Οπως ο ήρωας μου, έτσι και εγώ κάνουμε πλάκες. Ο Λουκάς-τον οποίο υποδύομαι κάνει συνέχεια πλάκες, και μάλιστα καταφέρνει να γίνεται πιστευτός. Και αυτό είναι ένα στοιχείο που το έχω κάνει και εγώ. Ειδικά τώρα τελευταία με την ασθένεια μου σε μία από τις παραστάσεις του «Mamma mia» έκανα ότι λιποθυμώ και είχαμε συνεννοηθεί με την ορχήστρα και τον μαέστρο μόλις λιποθυμήσω να βγουν όλοι οι μουσικοί με ιατρικές ποδιές και διάφορα ιατρικά όργανα και να με συνεφέρουν. Νομίζω ότι κράτησε λίγο η πλάκα αυτή για να μην τρομάξει και ο κόσμος. Και νομίζω, τελικά, ότι ήταν επιτυχής”

Εγινε κάποιο ευτράπελο κατά τη διάρκεια του γυρίσματος που να προξένησε γέλιο;

«Μας έπιαναν συχνά τα γέλια με τη Μίρκα. Γενικά, σε τέτοιου είδους σίριαλ χρειάζεται μια ελαφρότητα για να υπάρχει κέφι, προκειμένου να αντέχονται και οι πολλές ώρες εργασίας. Συν τοις άλλοις, για να υπάρχει κλίμα ευθυμίας, που σιγά σιγά περνά σε έναν ρυθμό, ο οποίος εξυπηρετεί και το αποτέλεσμα μιας κωμικής σειράς» εξήγησε στο tvέθνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου