Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Χαμός στο Πρωινό με Νέγκα-Μεσσαροπούλου - Η ανταλλαγή «πυρών» μέσω μηνυμάτων! (φωτο & βιντεο)

Τέτοια κόντρα δεν την είχαμε ξαναδεί! «Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την Αθηναΐδα Νέγκα. Τι συνέβη όμως;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Ανεβάζει λοιπόν η Τίνα Μεσσαροπούλου στο ρεπορτάζ της ότι η εκπομπή που έχει σχέση με τη μαγειρική που είχε ανακοινωθεί ότι θα κάνει η Αθηναΐς Νέγκα δεν θα βγει στον αέρα και ενδέχεται να κάνει κάτι άλλο βραδινό. Και ότι ο λόγος που συμβαίνει είναι ότι οι υπεύθυνοι είδαν τον πιλότο και δεν άρεσε με τη Νέγκα… Ξαφνικά βγαίνει η Αθηναΐς Νέγκα και ανεβάζει στο instagram τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο κυρίες».

Στα μηνύματα που θα δείτε στο βίντεο, η Τίνα Μεσσαροπούλου ρωτά την Αθηναΐδα Νέγκα για το αν έχει κοπεί η εκπομπή της και η Αθηναϊς της απαντά με χιούμορ, που τη διακρίνει άλλωστε!

Το ρεπορτάζ κατέβηκε και η Αθηναΐς Νέγκα έγραψε στο instagram της: «Πρέπει να ζητήσω συγνώμη στην Μεσσαροπουλου; Πείτε μου. Της απάντησα με χιούμορ. Δεν γνώριζα αν έχει κοπεί η εκπομπή -που να ξέρω; Και τελικά ΔΕΝ έχει κοπεί.. εκείνη έγραψε πως το αφεντικό μου με απέρριψε ανέβασε μια ιστορία, πως δεν άρεσα-αυτό με θίγει ως επαγγελματία-ποιος ο λόγος να γράψει κάτι τέτοιο, πρέπει να της ζητήσω συγνώμη που της απάντησα με χιούμορ; Είναι άγρια τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και τα σχόλια κ θεωρώ πως έπρεπε κάπως να εκφράσω την «παρενόχληση» που γίνεται στους ανθρώπους που πάνε να κάνουν μια αρχή. Δεν ήταν ένα καλά διασταυρωμένο δημοσίευμα. Θα μείνω με την απορία.»

Και πρόσθεσε η Αθηναϊς είπε: «Αύριο το μόνο που θα έχουν να πουν κάποιοι είναι πως κακώς διέρρευσα την συνομιλία μου με την Μεσσαροπούλου( σιγά το watergate), όμως θεωρώ πρέπει να υπάρχει η αίσθηση του πως γίνεται το τηλερεπορτάζ που συχνά προκαλεί ανασφάλεια σε πολλούς εργαζόμενους γιατί η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά».




Δείτε τι ανέφεραν στο Πρωινό!



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου