Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Αυτός είναι ο λόγος που είπε «ναι» στην «Επιστροφή»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν στην τηλεοπτική σειρά «Η επιστροφή» και σε συνέντευξή της μίλησε γι’αυτόν τον ρόλο.


«Πρωταρχικά το σενάριο, γιατί είναι και το βασικό υλικό μιας δουλειάς. Το συγκεκριμένο έχει μεγάλο ενδιαφέρον και για εμάς που παίζουμε αλλά και για τους θεατές. Επίσης, ρόλο έπαιξαν οι συνεργασίες, η παραγωγή, όλα αυτά τα στοιχεία που συμβάλλουν ώστε μια δουλειά να έχει αξιοπρέπεια και να είναι επαγγελματική». Όσο για τον ρόλο της σειράς είπε στο περιοδικό «7 Μέρες tv»:

«Εγώ το ρόλο τον συνάντησα αφού εμφανίστηκε το παιδί. Η γυναίκα αυτή στα είκοσι χρόνια που πέρασαν ζούσε σαν να κόλλησε η βελόνα σε αυτό το συμβάν. Φαντάζομαι ότι είναι πολύ λογικό όταν έχεις χάσει ένα παιδί δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πιο τραγικό από αυτό.

Όταν λοιπόν εμφανίζεται, είναι φυσικό να προσκολληθείς και να κεντράρεις μόνο σε αυτό, χωρίς να μπορείς να δεις γύρω σου τι συμβαίνει... Γιατί αυτό γίνεται με αυτήν τη γυναίκα, αυτήν τη στιγμή». Πόσο εύκολο είναι μια μητέρα να πιστέψει αυτό το ψέμα απάντησε: «Πανεύκολο για έναν άνθρωπο που περιμένει ένα θαύμα.

Νομίζω ότι εκεί πάτησε και η απάτη που στήθηκε απέναντι της, στην πραγματοποίηση του θαύματος. Ένας άνθρωπος που θέλει να πιστέψει σε κάτι, όταν του παρουσιάσεις έτσι όπως θέλει τα πράγματα, έχει τόση ανάγκη αυτό που βλέπει να είναι αληθινό, ώστε πιστεύει. Η ανάγκη για ένα θαύμα είναι πιο μεγάλη από το ψεύδος σε αυτήν την περίπτωση».

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου