Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018

Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν είναι δουλειά του ηθοποιού να ασχολείται με την τηλεθέαση»

Υποδύεται την Έλενα στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή».

Η γοητευτική ηθοποιός Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, μιλάει για τον ρόλο της στα επόμενα επεισόδια αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία παρακολουθεί σε λογικά πλαίσια.

Πώς θα δούμε την Έλενα στα επόμενα επεισόδια;

«Για την 'Ελενα τα πράγματα στα επόμενα επεισόδια μένουν σταθερά. Δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει την ευτυχία που βιώνει, δεν μπορεί ακόμη να τη διαχειριστεί. Σίγουρα η σχέση με τον μικρό της γιο, τον Χάρη, είναι προβληματική. Γύρω από την Ελενα συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα, η ίδια όμως παραμένει στον δικά της κόσμο. Δεν αντιλαμβάνεται τα πράγματα καθόλου. Αργεί να τα αντιληφθεί η ίδια».

Τη βλέπουμε να απομακρύνεται από το σύζυγο της. Τι την οδηγεί σε έναν άλλο άνδρα;

«Τόσα χρόνια απουσίας του παιδιού έχουν προκαλέσει στο ίδιο το ζευγάρι πολύ μεγάλες βλάβες και ρήγματα. Είναι φυσικό, λοιπόν. Ο πόνος για την 'Ελενα είναι πάνω από όλα. Ήταν απούσα από το γάμο, ήταν φάντασμα. Άρα, αυτό δημιουργεί και μια ίσως και μη ιάσιμη κατάσταση. Μέσα σε αυτήν την απομάκρυνση λοιπόν βρίσκεται εύφορο έδαφος να έρθει ένας άλλος άνθρωπος».

Γίνεται πολύς λόγος για τα νούμερα τηλεθέασης Πόσο σας αφορούν;

«Φυσικά παρακολουθώ την τηλεθέαση, αλλά σε λογικά πλαίσια. Θεωρώ ότι ένας ηθοποιός δεν μπορεί να κάνει πράγματα για να αλλάξει την τηλεθέαση. Ακολουθείς ένα ρόλο, όχι τι θα ήθελε ο κόσμος, ειδικά σε ένα δράμα. Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα που καθορίζουν την τηλεθέαση που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό του καναλιού, αν η σειρά είναι σωστά τοποθετημένη και σε σωστή ώρα και αυτά είναι πιο βασικά κάποιες φορές και από το ίδιο το προϊόν. Για αυτό θεωρώ ότι δεν είναι δουλειά του ηθοποιού να ασχολείται με την τηλεθέαση, αλλά δουλειά των μάνατζερ. Νομίζω δηλαδή ότι έχει ξεφύγει λίγο το θέμα με την τηλεθέαση...», λέει στο 7MEΡΕΣ ΤV.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου