Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Εγώ και ο Φάνης δεν έχουμε υπάρξει απόντες από τα παιδιά μας»

Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο σύζυγός της Φάνης Μουρατίδης πρωταγωνιστούν σε σειρές του ΑΝΤ1 κάνοντας καθημερινά πολλές ώρες γυρίσματα.


Ωστόσο, όπως παραδέχεται η γοητευτική ηθοποιός δεν έχει ενοχές καθώς είναι η πρώτη φορά που λείπει τόσο πολύ αλλά θα είναι για μικρό χρονικό διάστημα.

-Είστε στο ίδιο κανάλι με το σύζυγο σας Φάνη Μουρατίδη και με πολλές ώρες γυρισμάτων κι οι δύο. Πώς λειτουργεί όλο αυτό για την οικογένεια σας;

«Πάμε μέρα μέρα. Λειτουργώ έτσι. Όταν έχεις ένα πρόγραμμα όπως είναι το δικό μου, κάθε μέρα προσπαθώ να οργανώσω την επόμενη. Αυτό πολλές φορές πετυχαίνει, πολλές φορές δεν πετυχαίνει».

-Πόσων χρόνων είναι τα παιδιά σας;

«10 και 9 χρόνων».

-Είναι μικρά. Αισθάνεστε ότι τους λείπετε;

«Όχι, γιατί η δουλειά μας έχει αυτό το καλό, μπορεί να λείπεις ένα διάστημα και να είσαι μαζί τους όλη μέρα το επόμενο. Η σειρά τελειώνει τα γυρίσματα τον Δεκέμβριο. Αρα μετά είμαι μαζί τους. Δεν έχουμε υπάρξει απόντες. Είναι ίσως η πρώτη φορά που είναι τόσο έντονη η απουσία μας, αλλά είναι για μικρό χρονικό διάστημα. Δεν έχω ενοχές, έχω λίγο θέμα με το χάος του προγράμματος. Να μπορέσουν να γίνουν όλα και να γίνουν σωστά», τονίζει στον Τηλεθεατή.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου