Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Όταν είσαι μάνα περνούν από το μυαλό σου τα χειρότερα»

Οι κεντρικοί... πυλώνες της οικογένειας Κορωναίου, οι γονείς έχουν πολλές διαφορές ως χαρακτήρες, αλλά και διαφορετικούς στόχους, σε αυτό το κοινωνικό θρίλερ, που έχει σαρώσει διεθνώς σε τηλεθέαση.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ως Έλενα στην «Επιστροφή» βιώνει στη σειρά το πιο τρομακτικό σενάριο για κάθε μητέρα. Χάνει το παιδί της. Τι θα συμβεί όμως όταν εκείνο επιστρέφει είκοσι χρόνια μετά;

Πώς είναι η ηρωίδα σας;

«Η Έλενα είναι μια μητέρα τριών παιδιών, που κάποια στιγμή πριν από είκοσι χρόνια της συνέβη το, αδιανόητο, έχασε το ένα από τα τρία παιδιά της. Αυτό την καθορίζει. Η ίδια ελπίζει ότι το παιδί είναι ζωντανό και θα βρεθεί, ενώ ο περίγυρος της δεν το πιστεύει. Η ψυχική υγεία της είναι αρκετά διαταραγμένη γιατί είκοσι χρόνια ζει με ένα φάντασμα. Μέχρι που τη συναντάμε στο σήμερα που της παρουσιάζεται το παιδί».

Πώς μπήκατε σε αυτό το ρόλο ως μητέρα; Δεν είναι ψυχοφθόρο;

«Όχι. Είμαστε ηθοποιοί και κάνουμε τη δουλειά μας. Και το ότι είμαι μητέρα σίγουρα με βοήθησε να καταλάβω καλύτερα πόσο τεράστιο είναι αυτό που βιώνει η ηρωίδα μου. Αν και νομίζω ότι ο καθένας το καταλαβαίνει».

Μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας σε τέτοια θέση;

«Όχι, δεν θέλω να βάλω τον εαυτό μου σε τέτοια διαδικασία, γιατί όταν είσαι μάνα περνούν από το μυαλό σου τα χειρότερα μέσα στη μέρα. Τώρα να βάλω τον εαυτό μου να σκεφτεί και κάτι τέτοιο, όχι. δεν το κάνω», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου