Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Άννα Χατζησοφιά: Αυτός είναι ο αγαπημένος της ρόλος από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Η Άννα Χατζησοφιά μαζί με τον Χάρη Ρώμα είχαν γράψει το «Κωνσταντίνου και Ελένης». 

Μια σειρά που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει να κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στις επαναλήψεις.

Η Άννα Χατζησοφιά μίλησε για τον αγαπημένο της ρόλο και αποκάλυψε πως υπάρχει στην πραγματικότητα αποχετευτικο σύστημα στο Βυζάντιο.

«Ο αγαπημένος μου ρόλος ήταν της Ελένης. Βέβαια, γράφοντας γελάγαμε πολύ με την Κατακουζήνα. Ήταν ο πιο στριμμένος ρόλος. Και ο ρόλος που έχει τους περισσότερους περιορισμούς στο να δημιουργήσεις, είναι εξ αντικειμένου και ο πιο αστείος.

Πραγματικά υπάρχει σύγγραμμα για το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο, όχι αυτό το fake που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, αλλά στη Βρετανία. Πρόκειται για μια σοβαρή επιστημονική διατριβή πάνω στα βυζαντινά υδραγωγεία» είπε στο Down Town και συνέχισε:  «Το ότι ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός ήταν βυζαντινολόγος προέκυψε από έναν φίλο του Χάρη Ρώμα, ο οποίος όντως εργαζόταν ως βυζαντινολόγος και μας είχε κάνει εντύπωση τ επάγγελμα του. Από αυτόν τον φίλο, λοιπόν, εμπνευστήκαμε το επάγγελμα του ήρωα της σειράς.

Κάτι που δεν είναι γνωστό είναι πως δεν είχαμε εξαρχής σκεφτεί να πούμε Κατακουζηνό τον ήρωα. Η πρώτη μας σκέψη, ήταν να τον ονομάσουμε «Παλαιολόγο», αλλά καταλήξαμε στο ότι πρέπει το όνομα και το επίθετο του χαρακτήρα να αρχίζουν από το ίδιο γράμμα. Είχαμε αυτό το κόλλημα με τον Χάρη»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου