Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Αποκάλυψη για Λιάγκα-ΑΝΤ1:«Έκανε συνάντηση με τον Ποφάντη σε κακό κλίμα και ύβρεις εκατέρωθεν» (βιντεο)

Η μεγάλη αποκάλυψη των συνομιλιών Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1!

Αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» τόνισε: «Χωρίς πρόταση ο Λιάγκας από τον ΑΝΤ1. Δεν δέχθηκε κανένα τηλεφώνημα. Άνθρακας ο θησαυρός…»!

Και τότε τον λόγο πήρε ο δημοσιογράφος, Στέφανος Κωνσταντινίδης και έδωσε όλο το ρεπορτάζ σχετικά με τη συνάντηση του Γιώργου Λιάγκα με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζη Ποφάντη!

Ο Στέφανος αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής: «Είχα ρεπορτάζ από το Σεπτέμβριο… και επιβεβαιώνω όσα λέει ο Γιάννης Πουλόπουλος. Ο Λιάγκας με το που γυρνάει από τις διακοπές του στο Ιόνιο κάνει ραντεβού τον Σεπτέμβριο με τον Ποφάντη! Ένα ραντεβού σε άσχημο κλίμα με ύβρεις εκατέρωθεν και κλείνουν οι πόρτες των ραντεβού!

Ο Ποφάντης ήταν σα να του είπε «δε θέλω να σε ξαναδώ» και ο Λιάγκας επίσης «λύστε μου τώρα το συμβόλαιο χωρίς να πάρω ούτε ένα ευρώ, αποδεσμεύστε με…

 Από τον ΑΝΤ1 παρακάμπτουν τον Ποφάντη και να πουν θα κρατήσουμε τον Λιάγκα για να μην τον βρούμε απέναντι και μάλιστα γι’ αυτό εντέχνως τον ανακοινώνουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1… και γι’ αυτό δεν πήγε»!

Δείτε τι άλλο είπε ο Γιώργος Λιάγκας!



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου