Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Αποκάλυψη Κωστόπουλου: «Η μεγάλη μου κόρη είχε δεχτεί bullying από ένα κορίτσι στο σχολείο και…»! (βιντεο)

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν στο πρωινό και η Φαίη Σκορδά με αφορμή το απόσπασμα από το talent show «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και τα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για το bullying και ρώτησε τον καλεσμένο της γι’ αυτό το θέμα.

Ο Πέτρος είπε χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά είναι άγρια, έχει άλλη μορφή το bullying σήμερα, έχει έξαρση….

Το έχω ζήσει και το έχω αντιμετωπίσει… με τα παιδιά μου. Η μεγάλη μου η κόρη υφίσταντο από ένα κορίτσι επίθεση στο σχολείο, που ήταν πιο μεγάλο σε όγκο, πιο ψηλό, την έσπρωχνε, της πέταγε τα πράγματα, της έπαιρνε το μπουφάν και το παιδί γύρναγε και έκλαιγε, πήγαμε στον καθηγητή και του είπαμε «σας παρακαλούμε πολύ αντιμετωπίστε το…», έρχονται οι γονείς τους μιλάει. Περνά ένας μήνας πάλι τα ίδια, ξαναπάμε στον καθηγητή μας λέει θα κάνετε εκείνο το άλλο… μετά και τρίτη φορά που συνέβη πήρα τον πατέρα και του είπα… «έρχομαι όπως είμαι» και άλλα επίθετα…

Ένα παιδί που το κάνει αυτό υφίσταται βιασμό το ίδιο στο σπίτι του, άρα συμφωνώ με τον Καπουτζίδη ότι είναι θέμα γονιών. Το αντιμετώπισα και με τον πιτσιρικά, του είπα «δώσε μπουνιά να τελειώνουμε» του έριξε και τελείωσε… αφού πήγαμε μία, δύο, τρεις φορές στο σχολείο… Το αγόρι είναι αλλιώς…»

Δείτε την αποκάλυψη του Κωστόπουλου στο Πρωινό!





πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου