Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Εφιάλτης για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια- Η γ*μνή φωτο και η αγωνία

Είναι από τις στιγμές που κάθε γυναίκα απεύχεται να της συμβεί.

Εδώ και λίγες ώρες, Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει χάσει στην κυριολεξία τον ύπνο της, εξαιτίας μιας γ*μνής φωτογραφίας που είχε στείλει σε πρώην σύντροφό της.

Η τραγουδίστρια έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας τόσο για την δουλειά της όσο και για την προσωπική της ζωή, αφού ορισμένες από τις σχέσεις της έχουν δημοσιοποιηθεί.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο της συμβαίνει πρώτη φορά και η αλήθεια είναι πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Μπορεί, μέχρι στιγμής η γ*μνή της φωτογραφία να βρίσκεται σε κάποιες διαδικτυακές συζητήσεις, αλλά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να δει το φως της δημοσιότητας, κάτι που αν συμβεί σίγουρα θα την φέρει σε δύσκολη θέση.

Το gossip-tv.gr έχει στα χέρια του την συγκεκριμένη φωτογραφία- η οποία είναι selfie και κανείς δεν μπορεί ν’ αμφισβητήσει πως απεικονίζει την τραγουδίστρια του έντεχνου- λαϊκού ρεπερτορίου- αλλά δεν μπορούμε να την δημοσιοποιήσουμε σεβόμενοι τα προσωπικά δεδομένα.

Η φωτογραφία δείχνει την τραγουδίστρια ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και να ποζάρει γ*μνή από την μέση και πάνω. Βέβαια, η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πριν αρκετό καιρό, αφού από τότε μέχρι σήμερα, η τραγουδίστρια έχει αλλάξει αρκετά εμφανισιακά.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει γιατί ο πρώην σύντροφός της αποφάσισε αυτή την χρονική περίοδο να προχωρήσει σε  μια τέτοια κίνηση, το σίγουρο είναι ότι η πράξη του αυτή είναι αψυχολόγητη δείχνοντας ασέβεια στη γυναίκα με την οποία είχε σχέση.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου