Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Ελεονώρα Μελέτη: «Κάνω καλή παρέα με τον εαυτό μου»


Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελεονώρα Μελέτη αφού τόσο η προσωπική της ζωή όσο και η επαγγελματική είναι στα καλύτερα τους.

Από τη μια απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία, η οποία ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης της και από την άλλη ετοιμάζει την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον Alpha.

H Ελεονώρα Μελέτη είναι από τις γυναίκες που δεν ήθελαν οικογένεια και παιδί ή τα είχε στο πλάνο της;

«Δεν θα το έκανα εάν δεν έβρισκα τον άνθρωπο που θα με εμπνεύσει. Μπορεί να είμαι ένα κορίτσι λίγο αγρίμι, είμαι όμως παραδοσιακή στις αρχές μου. Αν δεν μου καθόταν, δεν θα ένιωθα γεροντοκόρη κιόλας! Κάνω καλή παρέα με τον εαυτό μου, θα ταξίδευα, θα διάβαζα... Δεν περίμενα όμως να είναι κάτι τόσο μεγαλειώδες».

Πόσο άλλαξε τη ζωή της ο ερχομός της κόρης της;

«Έβαλα τη δουλειά μου σε δεύτερη μοίρα, δεν είναι αυτό που ήταν παλιά, δεν με ορίζει πια αυτή, δεν ταυτίζομαι με αυτήν.. Πλέον με χαρακτηρίζουν το παιδί μου και ο άντρας μου. Συνεχίζω να αγαπώ τη δουλειά μου το ίδιο, όπως και τα σπορ. Υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό μέσα μου αλλά πιο ισορροπημένα».

Ποιος είναι πιο... χαζογονιός από τους δυο τους;

«Και οι δύο είμαστε, απλώς το εκφράζουμε διαφορετικά. Εγώ το εκφράζω με πιο πολλή φασαρία. Μιλάω, παίζω, φωνάζω δυνατά... Ο Θοδωρής είναι πιο ήρεμος ως άνθρωπος. Πιστεύω πως φλερτάρουν οι δυο τους με τα ματάκια τους».

Το ότι έγινε μητέρα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπει πια την τηλεόραση;

«Έχει αλλάξει από πέρυσι που καθόμουν και δεν δούλευα. Πάντα όμως το είχα στο μυαλό μου και ήμουν προσεκτική ως προς το τι θα προβάλω. Αυτό που μου έχει βγει είναι ότι θέλω να κάνω περισσότερα πράγματα που να έχουν σχέση με παιδάκια», λέει στο περιοδικό Τηλέραμα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου