Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Eλεονώρα Μελέτη: «Στο παρελθόν ήμουν πολύ χύμα»

Η ζωή της άλλαξε από τότε που γνώρισε τον Θοδωρή Μαροσούλη και απέκτησαν οικογένεια.

Η Ελεονώρα Μελέτη όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της, δεν της λείπει η αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας καθώς δεν την έχει ανάγκη πια…

Μιλάει με ενθουσιασμό για την όμορφη οικογένεια της και τη νέα της ζωή. «Μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν πολλές αλλαγές. Αλλαγές που τις διαισθανόμουν όταν γνωριστήκαμε με τον Θοδωρή. Είναι ωραίες αλλαγές, στις οποίες έπρεπε να προσαρμοστώ. Στην αρχή βρήκα κάποιες δυσκολίες, διότι οι πληροφορίες ήταν πολλές και έπρεπε να τις επεξεργαστώ. Στο παρελθόν ήμουν-πολύ χύμα. Μπορεί να με περίμεναν οι γονείς μου για ρεβεγιόν και να τους έπαιρνα την ίδια ημέρα από το αεροδρόμιο λέγοντας τους πως το προηγούμενο βράδυ αποφάσισα να πάω στο εξωτερικό».

Πλέον τα δεδομένα της είναι πολύ διαφορετικά. Υπάρχουν στιγμές που νιώθει πως καταπιέζεται, πως της λείπει αυτή η αίσθηση απόλυτης ελευθερίας που είχε πριν; «Δεν την έχω ανάγκη πια. Οι προτεραιότητες μου είναι άλλες και ήταν συνειδητή μου επιλογή. Η ζωή που κάνω τώρα μου αρέσει πολύ, απλά συχνά αισθάνομαι πως δυσκολεύομαι να τα προλαβαίνω όλα, γιατί είμαι και τελειομανής. Όταν ήμουν εργένισσα αν δεν ήθελα να μαγειρέψω, έπαιρνα delivery. Πλέον δεν είμαι μόνη μου και όλα χρειάζονται μια οργάνωση. Ειδικά τώρα που η μικρή θηλάζει».

 Με τον Θοδωρή, η σχέση τους προχώρησε πολύ γρήγορα. Μέσα σε λιγότερο από χρόνο παντρεύτηκαν και αμέσως μετά έγιναν γονείς. Νιώθουν πως πρέπει να διεκδικήσουν περισσότερο χρόνο οι δυο τους ως ζευγάρι; «Πάντα έχουμε χρόνο και για τους δυο μας, αλλά το Δεκέμβριο, που ίσως σταματήσω με το θηλασμό, σκεφτόμαστε μήπως πάμε για πρώτη φορά ένα ταξίδι μόνοι μας» αποκαλύπτει στο Ρeople.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου