Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Elettra Lamborghini: Η ζάπλουτη κληρονόμος που κολάζει το Instagram! (βιντεο)

Κληρονόμησε μαζί με τα αδέρφια της την περιουσία του παππού Ferruccio Lamborghini, ιδρυτή της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας!

Βίντεο αφιέρωμα στη ζωή της Elettra Lamborghini ετοίμασε και παρουσίασε στον αέρα της “Ελένης” ο Τάσος Τεργιάκης. Η 24χρονη ζάπλουτη κληρονόμος είναι εγγονή του Ferruccio Lamborghini, ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας των supercars. Αρχικά, γίνεται αναφορά στο βίντεο για το πώς δημιουργήθηκε η εταιρεία και όπως ακούμε, αυτό έγινε από ένα καπρίτσιο: «Ο Ferruccio ήταν αγροτόπαιδο και κατασκευαστής τρακτέρ όταν έφτιαξε το supercar από ένα καπρίτσιο κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό του, Enzo Ferrari».

Η Elettra, λοιπόν, κληρονόμησε μαζί με τα αδέρφια της την περιουσία του παππού της και ιδρυτή της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. «Μεγάλωσε μέσα στα πλούτη, είχε ότι επιθυμούσε και το κυριότερο, ένα μέλλον στρωμένο. Η μελαχρινή χυμώδης κοπέλα βγήκε περισσότερο άτακτη απ’ ότι θα περίμενε η οικογένειά της. Έχει πάρει μέρος σε πολλά ριάλιτι, ενώ τελευταία ασχολείται και με το τραγούδι.  Στο Instagram μετράει περισσότερους από 3 εκατομμύρια followers, στους οποίους χαρίζει καθημερινά σέξι και άκρως προκλητικές πόζες», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Δείτε στο βίντεο το αφιέρωμα στην Elettra Lamborghini…



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου