Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ευαγγελία Αραβανή: «Το «Project Runway» είναι στα μέτρα μου»

Η Ευαγγελία Αραβανή παρουσιάζει ένα concept που της ταιριάζει απόλυτα, αφού έχει να κάνει με την μόδα. 

Άλλωστε, η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και αυτό το project μπορεί να το διαχειριστεί με μεγάλη ευκολία.

Θα ξεκινήσω με το Project Runway. Πώς ήρθε η πρόταση του Open για την παρουσίασή του;

«Στις αρχές του καλοκαιριού έγινε η πρώ-η συζήτηση. Είχαν αποφασιστεί ήδη κάποια projects που θα έβγαιναν τη νέα σεζόν στον «αέρα» του καναλιού. Με κάλεσε λοιπόν η Άλκηστης Μαραγκουδάκη στο γραφείο της και συζητήσαμε. Δεν σου κρύβω ότι ενθουσιάστηκα από την πρώτη στιγμή με το  concept του «Project Runway» και είπα «υπέροχα, πάμε να το κάνουμε».

Είχατε συζητήσει νωρίτερα και για την παρουσίαση του «La banda»;

«Πολύ νωρίτερα από τη στιγμή που έγινε η ουσιαστική συζήτηση για το «Project Runway». Είχαν γίνει κάποιες κουβέντες σε πρωταρχικό στάδιο, αλλά ποτέ κάτι επίσημο. Η επίσημη πρόταση ήταν για το «Project Runway».

Το έχεις δει;

«Ναι, έχω δει κάποια πράγματα»

Χαίρεσαι που θα παρουσιάσεις ένα πρόγραμμα που σχετίζεται με τη μόδα;

«Φυσικά! θεωρώ πως το «Project Runway» είναι στα μέτρα μου. Από τη μόδα ξεκίνησα, έτσι με έμαθε ο κόσμος και έγινε στη συνέχεια η μετάβαση μου στην τηλεόραση»

Να περιγράψουμε λίγο το concept και θα ήθελα να μου πεις τις εντυπώσεις σου από τα γυρίσματα.

«Πρόκειται για ένα talent show για νέους σχεδιαστές μόδας. Κάθε εβδομάδα υπάρχει μια διαδικασία για τους διαγωνιζόμενους. Έχουν συγκεκριμένο μπάτζετ και συγκεκριμένο χρόνο για να υλοποιήσουν το θέμα της εβδομάδας. Θα βλέπουμε, λοιπόν, όλη τη διαδικασία. Από την επιλογή του υφάσματος μέχρι την τελική παρουσίαση του ρούχου στην πασαρέλα του πλατό. Στο τέλος της βραδιάς θα βλέπουμε ποιος είναι ο καλύτερος που κερδίζει και την ασυλία για την επόμενη εβδομάδα και ποιος είναι αυτός με τη χαμηλότερη βαθμολογία που θα αποχωρεί»

Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν τρεις καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου. Ο Δημήτρης Πέτρου, η Ρούλα Ρέβη και ο Μιχάλης Πόντος. Πώς είναι μέχρι στιγμής η χημεία σας στα πρώτα γυρίσματα;

«Θα ξεκινήσω λέγοντας σου πως και τους τρεις τους γνώριζα όπως είπες και εσύ, πρόκειται για καταξιωμένους επαγγελματίες. Γνωρίζουν, λοιπόν, πολύ καλά να κρίνουν αυτό που βλέπουν. Έχουμε πολύ ωραία διάθεση μεταξύ μας. Είμαστε όμως στην αρχή και χρειαζόμαστε λίγο τον χρόνο μας. Αυτό βέβαια συμβαίνει σε οποιοδήποτε καινούργιο τηλεοπτικό πρόγραμμα»

Μέντορας των υποψήφιων σχεδιαστών θα είναι ο Απόστολος Μητρόπουλος. Ποια είναι τα καθήκοντα του;

«Είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στα παιδιά Από την πρώτη στιγμή της ανάθεσης της αποστολής. Θα τους δίνει συμβουλές και θα τους εξηγεί τα λάθη τους. Ο μέντορας δεν θα έχει καμία σχέση με το κομμάτι της κριτικής επιτροπής. Θα είναι λοιπόν κατά κάποιον τρόπο ο «άνθρωπος» τους» εξήγησε στο tvέθνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου