Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Φάνης Μουρατίδης: Αυτός είναι ο λόγος που επέστρεψε στην tv έπειτα από εννιά χρόνια

Ο Φάνης Μουρατίδης επέστρεψε τηλεοπτικά έπειτα από εννιά χρόνια. 

Ο ηθοποιός εξήγησε γιατί αποδέχτηκε την πρόταση για την σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα», που σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Έπειτα από 9 χρόνια αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα, επιστρέφεις με τη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα». Τι σε έκανε να πεις το «ναι» στην πρόταση;

«Πρόκειται για ένα ισπανικό φορμάτ, ο ρόλος μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει, μα πάνω απ’ όλα με κάλεσε ο Γιάννης Καραγιάννης, ένας παραγωγός αξιόπιστος. Ο σκηνοθέτης, Ανδρέας Μορφονιός, είναι ένας άνθρωπος που επίσης εκτιμώ βαθιά, ξέρει τη δουλειά, ο Γιάννης Μπέζος, με τον οποίο παίζουμε μαζί, είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός και οι συνάδελφοι είναι εξαιρετικοί. Το κανάλι ξαναμπαίνει δυναμικά στη μυθοπλασία, στοιχηματίζει και ξανατολμά κάτι μαζικά, καθώς έχει ποντάρει σε αρκετές σειρές. Ξέρουμε ότι οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, όμως η ομάδα είναι εξαιρετική και όλα αυτά με έκαναν να πω: «Να μια ωραία πρόταση»

Η καλή δουλειά που κάνατε επιβραβεύτηκε και με τα νούμερα τηλεθέασης. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για σένα;

«Τα νούμερα, για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να τα καταλάβω. Σαφέστατα, είναι ωραίο να βλέπεις ότι αυτό που κάνεις αγκαλιάζεται από τον κόσμο και έχει μια στόχευση στην αγορά, όμως, σε προσωπικό επίπεδο με ενδιαφέρει να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μας. Έχουμε μια ευθύνη στον κόσμο και πρέπει να καταθέσουμε και μια αισθητική. Η δική μας δουλειά θεωρώ ότι διαφέρει από τα υπόλοιπα προϊόντα που υπάρχουν στην prime time ζώνη. Δεν με ενδιαφέρει ο τηλεθεατής που του αρέσουν πράγματα που αγγίζουν τα όρια της «τρασίλας» αυτόν τον τηλεθεατή και να τον χάσω δεν στεναχωριέμαι. Στεναχωριέμαι όμως, για έναν θεατή που έχει μια αισθητική και δεν έχει βρει ακόμη αυτό που θέλει» εξήγησε στο tvkouskous.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου