Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Φωτεινή Πετρογιάννη: Η αντιπάθεια στη Βαλαβάνη, η τιμή να συνεργάζεται με τη Μενεγάκη και η Γερμανού


Αν και οι συνεργασίες της µε την Ελένη Μενεγάκη και την Κατερίνα Καινούργιου τής δίδαξαν πολλά, στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού αισθάνεται ο εαυτός της.

Πριν από λίγο καιρό µίλησε για την πλαστική επέµβαση που έκανε στο πρόσωπό της, επικυρώνοντας έτσι µια τακτική που αποτελεί και βασικό της χαρακτηριστικό: η Φωτεινή Πετρογιάννη δεν µασάει τα λόγια της ακόμα και όταν αποκαλύπτει τον λόγο που δεν συμπαθούσε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με το «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού;

Επειδή ανήκω στο δυναµικό του Alpha, ήµουν στα άτοµα προς αξιοποίηση. Ρωτήθηκε η Ναταλία αν θέλει να συνεργαστούµε, συµφώνησε και προχωρήσαµε.

Τι ήταν αυτό που σε δελέασε ώστε να συνεργαστείς μαζί της;

Είναι µια παρουσιάστρια πρώτης γραµµής, που µου βγάζει στον αέρα κάτι πολύ ήρεµο και πολύ ψύχραιµο. Τη θεωρώ πολύ ωραίο τύπο. Νοµίζω ότι ταιριάζουµε και ως προσωπικότητες.

Ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σου αυτή η συνύπαρξη;

Ναι! Σε αυτό έχει παίξει πολύ µεγάλο ρόλο και η υπόλοιπη οµάδα. Με την αρχισυντάκτρια Μαίρη Κούσουλα γνωριζόµαστε πάρα πολλά χρόνια και έχουµε πολύ καλή σχέση. Τα υπόλοιπα παιδιά τα γνώριζα και τα συµπαθούσα πολύ. Τον Κώστα Τσουρό τον ήξερα από το πρωινό του ΑΝΤ1 και µου άρεσε ως προσωπικότητα, έχει το θάρρος της γνώµης του. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένα φρέσκο πρόσωπο µε µεγάλη αναγνωρισιµότητα. Στο παρελθόν την είχα παρεξηγήσει λίγο, αλλά έχω αλλάξει γνώµη. Και ο Χάρης Γιακουµάτος είναι ένα πολύ γλυκό παιδί, το οποίο γνώριζα πολλά χρόνια γιατί έπαιζε πόλο. Είναι το πρότυπο του µπαµπά που ασχολείται µε το παιδί του και έχει αυτό που δεν έχουµε όλοι οι υπόλοιποι, οικογένεια.

Γιατί δεν συμπαθούσες την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Την είχα παρεξηγήσει µέσα στο «Survivor» για τη συµπεριφορά της. Εχω αλλάξει την άποψή µου για την Ευρυδίκη 180 µοίρες. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί και πάρα πολύ καλή συνάδελφος.

Εχεις δουλέψει με την Ελένη Μενεγάκη, τον Δημήτρη Μάρκο και την Κατερίνα Καινούργιου. Υπήρξε ιδανική συνεργασία για εσένα;

Είναι όλες πολύ αγαπηµένες µου συνεργασίες. Ολες αυτές οι συνεργασίες µε έχουν διαµορφώσει. Με την Κατερίνα είχα απόλυτη ελευθερία κινήσεων, µε την έννοια ότι ποτέ δεν µου ειπώθηκε τι πρέπει να κάνω ή να µην κάνω. Είναι τιµή να δουλεύεις δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη. Με τον ∆ηµήτρη Μάρκο κάναµε µια εκποµπή εξαιρετική, που πραγµατικά θα ήθελα πολύ να ξαναδώ στην τηλεόραση. Φέτος µε τη Ναταλία, λόγω όλων αυτών των συνεργασιών, αισθάνοµαι πιο πολύ ο εαυτός µου.

Πηγή: Realnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου