Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018

Γιώργος Κυρίτσης: Αυτό είναι το συγκλονιστικό story της νέας του σειράς


Ο Γιώργος Κυρίτσης υπογραφεί μια από τις νέες σειρές που κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη στο Open Tv.


Διαβάστε το συγκλονιστικό story της νέας του σειράς «Ο πρίγκιπας της φωτιάς»

Αθήνα, δεκαετία του 1990. Το παιδικό αποκριάτικο πάρτι τελειώνει. Στο σπίτι του Αλέξανδρου Μωραḯτη και της γυναίκας του Βέρας και η μικρή τους κόρη Μαριάννα ζητά από τον μπαμπά της να της διαβάσει το αγαπημένο της παραμύθι, «Ο Πρίγκηπας της Φωτιάς».

Την ίδια στιγμή ένα τηλεφώνημα στο σπίτι του Σταύρου και της Χριστίνας Κομνηνού προειδοποιεί για τον κίνδυνο που απειλεί τον φίλο τους, Αλέξανδρο Μωραḯτη και την οικογένειά του.

 Ο Σταύρος φεύγει αφήνοντας πίσω του την γυναίκα του και τον μικρό τους γιο, Μίλτο. Δυστυχώς όμως δεν θα προλάβει. Κάποιοι εισβάλουν στο σπίτι του Μωραḯτη φορώντας αποκριάτικες μάσκες και σκορπούν τη φρίκη. Δολοφονία, βιασμός, φωτιά.

Αθήνα, 20 χρόνια μετά . Ο Ανδρέας Τσακίρης, ένας από τους ισχυρότερους οικονομικά άνδρες της χώρας, προωθεί στη γυναίκα του Κάτια το βιογραφικό μιας νέας κοπέλας με σπουδές κοινωνιολογίας, της Άννας Λαζάρου, για να προσληφθεί στο Ίδρυμα Αμάλθεια, που διευθύνει η Κάτια. Ένα ίδρυμα που δίνει στέγη και ελπίδα για το μέλλον, σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Η Άννα, που είναι αρραβωνιασμένη με τον ευφυή αστυνομικό Μίλτο Κομνηνό, προσλαμβάνεται. Είναι αυτή, απλώς, η πρώτη σελίδα στην καριέρα μιας νέας κοπέλας; Ή είναι η συνέχεια ενός σκοτεινού παραμυθιού, που οι σελίδες του κρύβουν αίμα, κακούς δράκους και ανατροπές, μια από αυτές τις ιστορίες που ξέρει να γράφει μόνο η ίδια η ζωή;

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου