Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Γυναικεία Αυτ*ϊκανοποίηση: Τα 10 πράγματα που δεν ήξερες

Γιατί το σολάρισμα θέλει τέχνη.

o It Yourself αν θέλεις να γίνει με τον δικό σου τρόπο, με βάση τις προτιμήσεις σου και για σίγουρη επιτυχία. Μην κοκκινίζεις, καλά κατάλαβες. Σήμερα μιλάμε για την γυναικεία αυτοϊκανοποίηση, μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις αυτής της ζωής. Σε σημείο που ορισμένες γυναίκες την προτιμούν από το σεξ. Τουλάχιστον αυτό λέει η έρευνα που διενήργησε η εταιρία Jimmy Jane που εμπορεύεται sex toys. Αν θες όμως να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για την τέχνη του «σολαρίσματος» διάβασε τις παρακάτω γραμμές.

1. Περισσότερες γυναίκες απ’ ότι φαντάζεσαι αυτ*ϊκανοποιούνται

Εντάξει, μπορεί να μην το κάνουν όλη μέρα, κάθε μέρα αλλά τα στατιστικά δεν δείχνουν την μετριοπαθή εικόνα που ο περισσότερος κόσμος έχει για τον γυναικείο αυνανισμό. Το 92% των γυναικών αυνανίζεται σε σταθερή βάση. Και το υπόλοιπο 8% πιθανότατα λέει ψέματα.

2. Και πολύ πιο συχνά απ’ όσο φαντάζεσαι

Επιπλέον, περίπου το 60% των γυναικών αυτοϊκανοποιείται 2 με 3 φορές την εβδομάδα ενώ το 10% το κάνει κάθε μέρα.

3. Κάποιες γυναίκες έχουν ψύχωση με τον αυνανισμό

Με άλλα λόγια, μπορούν να έρθουν σε οργασμό μόνο και μόνο με τη σκέψη του αυνανισμού και του σεξ χωρίς να αγγίξουν τον εαυτό τους. Βέβαια, αυτό θέλει ταλέντο και δεν είναι καθόλου εύκολο.

4. Μέχρι και τα θηλυκά ζώα αυνανίζονται

Κι όμως, η φύση φρόντισε να ικανοποιούνται κι άλλα θηλυκά πλάσματα αυτής της γης, χρησιμοποιώντας τα δικά τους…s*x toys. Τα άλογα τρίβονται σε φράχτες, τα πουλιά λυγίζουν τις ουρές τους, ενώ οι μαϊμούδες χρησιμοποιούν αντικείμενα σαν ράβδους. Μάλιστα, οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει τη θεωρία τους παίρνοντας δείγματα από τα υγρά που εκκρίνουν.

5. Η ιστορία του αυνανισμού είναι πολύ-πολύ παλιά

Η «ανακάλυψη» του γυναικείου αυνανισμού τοποθετείται χρονικά στο 4 π.Χ. ενώ αποδεικνύεται από το πήλινο ειδώλιο μιας γυναίκας ενός ναού στη Μάλτα.

6. Οι γυναίκες μιλούν μεταξύ τους για τον αυνανισμό όσο οι άντρες (ή και περισσότερο)

Σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε το 2002, οι νέες γυναίκες μιλούν για το σ*ξ και τον αυνανισμό πολύ πιο ελεύθερα απ’ ότι οι άντρες. Η Eva Lefkowitz από το Πανεπιστήμιο Penn State παρατήρησε 124 γυναίκες και 81 άντρες ηλικίας 18-25 και εστίασε στις μεταξύ τους συζητήσεις με άτομα του ίδιου φύλου. Ανακάλυψε ότι οι γυναίκες μιλούν για το σεξ και τον αυνανισμό πολύ πιο συχνά από τους άντρες.

7. Ο αυνανισμός ανακουφίζει τις κράμπες της περιόδου

Οι ειδικοί εξηγούν ότι οι ορμόνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του αυνανισμού ανακουφίζουν τους πόνους της περιόδου.

8. Περισσότερες γυναίκες απ’ ότι πίστευες βλέπουν π*ρνό

Και αυτό επειδή αναζητούν έμπνευση. Σύμφωνα μάλιστα με μία πρόσφατη έρευνα, το 21% των Αμερικανίδων γυναικών παραδέχτηκε ότι βλέπει ζωντανά σ*ξ show on-line.

9. Πολλές γυναίκες αυνανίζονται για να τους πάρει ο ύπνος

Ο αυνανισμός δεν γίνεται πάντα για πλάκα. Κάποιες φορές έχει και χρηστική αξία. Οι έρευνες λένε ότι το 32% των γυναικών αυνανίζονται για να αποκοιμηθούν.

10. Σχεδόν το 50% των γυναικών προτιμά να «σολάρει» παρά να κάνει σ*ξ!

Ήξερες ότι η έρευνα της εταιρίας Jimmy Jane λέει ότι το 41% των γυναικών απολαμβάνει τον αυνανισμό περισσότερο από το σ*ξ; Κοίτα να δεις…

Πηγή thedot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου