Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Η απάντηση της Βαλαβάνη σε όσους της χρεώνουν ότι «πουλά» τη σχέση της με τον Βασάλο

Είναι μαζί σχεδόν ένα χρόνο και ζουν τον έρωτα τους δίχως να κρύβονται.

Αυτό από μόνο του έχει κάνει πολλούς να χρεώνουν στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ότι «πουλά» τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Αναρωτήθηκε ποτέ αν έχει κάνει κάποιο λάθος ή υπερέβαλε με την προβολή κάποια στιγμή;

«Θα σου πω, τι γίνεται. Πριν γίνω αναγνωρίσιμη, κυκλοφορούσα με τη σχέση μου άνετα, έβγαζα φωτογραφίες, τις πόσταρα. Πηγαίναμε ταξίδια, βγάζαμε φωτογραφίες και τις αναρτούσα. Δεν κρυβόμουν! Απλά τώρα προστέθηκε η δημοσιότητα σε όλο αυτό, γι’ αυτό δίνεται αυτή η έκταση. Έχω ακούσει, πολλές φορές, ότι «πουλάνε τη σχέση τους», όμως, συμπεριφέρομαι όπως ακριβώς συμπεριφερόμουν πριν γίνω γνωστή στον κόσμο», είπε η ίδια στο Down Town Κύπρου και συνέχισε:

«Εγώ δεν άλλαξα και δεν έχω σκοπό να αλλάξω για κανέναν. Η δημοσιότητα δεν μου λέει κάτι! Δεν με έφθειρε, δεν με αλλοίωσε. Τους ίδιους φίλους που είχα, έχω και τώρα. Χειρίζομαι φυσιολογικά την προσωπική μου ζωή και, σε όποιον δεν αρέσει, μπορεί να κάνει ένα unfollow και μία χαρά θα είμαστε όλοι. Εκτίθεμαι, οπότε λογικό είναι να μου κάνουν κριτική. Δεν έχω πρόβλημα, αλλά δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να κάνω ό,τι έκανα».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου