20/10/18

Η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη πρώτη φορά παίρνει θέση στη δικαστική κόντρα του γιου της με τη Γαζή

Τέλος δεν έχει η κόντρα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και τη Μαρία Νεφέλη Γαζή. 

Μετά τους καβγάδες, το αστυνομικό τμήμα και τις δηλώσεις τους στα Μέσα ο ηθοποιός είχε απαντήσει μέσω των δικηγόρων του όπως αποκλειστικά πρώτο σας ενημέρωσε το gossip-tv.gr. Ο Άνθιμος Ανανιάδης ζητάει να γίνει τεστ DNA στο παιδί τους για να επιβεβαίωση ότι εκείνος είναι ο βιολογικός του πατέρας.

Η απάντησή ανέφερε: «Η συνέντευξη μου στην εκπομπή της κας Ελεονώρας Μελέτη, ήταν μια συνέντευξη που δόθηκε στα πλαίσια των επαγγελματικών μου δράσεων. Το θέμα της σχέσεως μας και του παιδιού εθίγη με απόλυτο σεβασμό, σοβαρότητα και διακριτικότητα. Εάν το ανήλικο παιδί είναι «παιδί της» όπως η ίδια σήμερα  διατείνεται και άμεσα ομολογεί, θα μπορούσε να το έχει δηλώσει προ καιρού και όχι για το χρησιμοποίει η ίδια για διαφημιστικούς λόγους, όπως κάνει τώρα , κατηγορώντας ασύστολα εμένα . Επίσης μετά από αυτά που δηλώνει σήμερα η κ. Γαζή , καθίσταται πλέον επιτακτική η εξέταση DNA ώστε να αποκαλυφθεί  επιτέλους όλη η αλήθεια που της ζητώ επίμονα. Σε σχέση με την οικονομική, ψυχολογική και συναισθηματική στήριξη που προσέφερα στην ιδία και το παιδί, θα αποδειχθεί εν καιρώ επίσημα κι όχι με δηλώσεις τόσο σε έκταση όσο και σε μέγεθος.

Σε σχέση με τη «δήθεν» σωματική βία που άσκησα τάχα στην  κ.α Γαζή, την παρακαλώ να ανακαλέσει στη μνήμη της πώς έγιναν τα γεγονότα διότι γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και θα είναι για άλλη μια φορά εκτεθειμένη με όσα αναληθώς σήμερα δηλώνει. Τέλος θα παροτρύνω την κ Γαζή σε μια τελευταία προσπάθεια να συνετιστεί και να συμπεριφερθεί ώριμα και πολιτισμένα, να προσέλθει και να συμπράξει σε ο,τι απαιτείται, προκειμένου να «λάμψει» η αλήθεια που τόσο καιρό αποκρύβει από όλους και από εμένα αποσκοπώντας σε άλλα οφέλη. Δηλώνω ότι στο εξής και εφόσον συνεχισθεί αυτή η ακατανόητη, προσβλητική, ανοίκεια, υποβολιμαία, συκοφαντική και επιζήμια για το πρόσωπο μου ως ανθρώπου και  ως καλλιτέχνη, συμπεριφορά, θα αναζητήσω την προστασία μου από τα αρμόδια Δικαστήρια. Άνθιμος Ανανιάδης».

Η μητέρα του ηθοποιού, Νανά Καράγιαννη δήλωσε στο secret: «Δεν ισχύει τίποτα από όσα τον κατηγορεί η Μαρία Νεφέλη. Ο Άνθιμος είναι νομικά καλυμμένος».

πηγή

0 σχόλια: