Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ετοίμασε το παιδικό δωμάτιο - Δείτε φωτογραφίες

Άρχισε τις προετοιμασίες και περιμένει την άφιξη της δεύτερης κόρης της!

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο ένα μωρό, η μητέρα του κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην του λείπει τίποτε και προετοιμάζει το χώρο που θα το φιλοξενήσει.

Αυτή η διαδικασία στα αγγλικά λέγεται «Nesting». Οι νεαρές μαμάδες ετοιμάζουν τη «φωλίτσα» που θα υποδεχτεί το νεογέννητο αγγελούδι τους. Σε αυτή τη διαδικασία βρίσκεται και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που χθες βράδυ δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει να προετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο.

Όπως όλες οι μαμάδες που φέρνουν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, έτσι και εκείνη δεν χρειάστηκε να αγοράσει παιδικό κρεβατάκι, καθώς όπως αποκάλυψε και στο μήνυμά της έστησε την ίδια παιδική κούνια που χρησιμοποίησε και στην πρώτη της κόρη!

«Λένε ότι οι έγκυες παθαίνουν μια μανία λίγο πριν τη γέννα και κάνουν συνέχεια δουλειές... Όχι δεν είναι ορμονικό το ζήτημα, είναι γιατί ετοιμάζουν τη "φωλιά" για να υποδεχτούν το καινούριο μέλος της οικογένειας... Στη δική μου περίπτωση: έχω ήδη κάνει γενική, έχω πλύνει κουρτίνες, έχω κάνει χώρο στις ντουλάπες, έχω οργανώσει αποθήκες και συρτάρια και πολλά πολλά άλλα!!!! Σήμερα έστησα ξανά την αγαπημένη μας κούνια και άπλωσα τα μοσχομυριστά σεντόνια και την κουβερτούλα», σχολίασε η ηθοποιός και συνέχισε: «Τώρα περιμένω το μικρό μου να γεμίσει το σπίτι μας χαρά....».

Όλα είναι έτοιμα όπως φαίνεται και η Πηνελόπη περιμένει πώς και πώς να έρθει στη ζωή της η δεύτερη κόρη της, που θα της δώσει το όνομα Ηλέκτρα!

Δείτε τη φώτο του παιδικού δωματίου που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς και φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο της Λυδίας.





πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου