Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Δεν είμαι γλυκατζού»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ήρθε προσωρινά στην Ελλάδα για την παρουσίαση του «Bake off».


Όταν της έγινε η πρόταση, την αποδέχτηκε αμέσως, καθώς είναι ένα project που παρακολουθούσε και της άρεσε παρά το γεγονός ότι δεν είναι γλυκατζού.

«Είχε τύχει να δω τέτοιου είδους εκπομπές στην Αμερική και είχα κολλήσει! Το γλυκό σου εμπνέει χαρά. Οι υπέροχοι συνδυασμοί των χρωμάτων στις τούρτες, οι ιδιαίτερες γεύσεις τους αλλά και ο τρόπος παρουσίασης σου κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον. Όταν μου πρότειναν την παρουσίαση, εύκολα με φαντάστηκα να την κάνω.

Μ' αρέσει πολύ να είμαι μέρος ενός προγράμματος που βλέπω ως τηλεθεατής. Επειδή δεν είμαι καν παρουσιάστρια, φαντάστηκα ότι ο στόχος για την παρουσίαση θα ήταν κάτι διαφορετικό πιο φρέσκο και χαρούμενο..

 Οι σχέσεις μου με το κανάλι είναι εξαιρετικές από την εποχή ακόμη που έπαιζα στη «Μουρμούρα» αλλά καν στο ενδιάμεσο πάντα διατηρήθηκαν άψογες» εξήγησε στο Down Town και συνέχισε για το αν αντιμετωπίζει δυσκολίες στα γυρίσματα.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία μου είναι η σκέψη για το πώς θα χάσω τα κιλά που ήδη έχω αρχίσει να παίρνω. Δεν είμαι καθόλου γλυκατζού, όμως όταν τα έχεις μπροστά σου τα λιμπίζεσαι.

Τις ποσότητες ζάχαρης που, έχω ήδη καταναλώσει στα γυρίσματα δεν τις έχω καταναλώσει ποτέ άλλοτε στη ζωή μου. Αυτό θα είναι μία δυσκολία. Κατά τα άλλα ενδεχομένως ψυχολογικά να επηρεάζομαι από το ότι κόβονται οι συμμετέχοντες, όμως είναι διαγωνισμός και έτσι πρέπει να γίνει.

Με τους διαγωνιζομένους έχω επαφή, μιλάμε και εκτός πλατό, ξέρω τις ιστορίες τους, βλέπω το άγχος τους. Με δυσκολεύει το κομμάτι που αφορά τη διαχείριση του πώς θα πεις σε κάποιον που διαγωνίζεται ότι αποκλείεται από το παιχνίδι»

πηγή