Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Κωνσταντίνα Κλαψινού: «Δεν ήταν στα σχέδιά μου να κάνω τηλεόραση φέτος»


Η Κωνσταντίνα Κλαψινού δεν είχε στα σχέδια της να κάνει τηλεόραση τη φετινή σεζόν.


Παρόλα αυτά, την βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Οσο έχω εσένα» και εξηγεί τους λόγους που δέχθηκε τη συγκεκριμένη πρόταση.

«Ηταν πιο πολύ οι συντελεστές που με έκαναν να το τολμήσω. Σίγουρα δεν ήταν στα σχέδιά μου να κάνω καθημερινό. Δεν ήταν καν στα σχέδιά μου η τηλεόραση και σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να μείνω εκτός φέτος. Είμαι άνθρωπος που δεν θέλω να κάνω κάθε χρόνο τηλεόραση. Εχω την εντύπωση ότι πρέπει να γίνονται κάποια διαλείμματα και για τους τηλεθεατές, αλλά και για εμάς τους ίδιους» λέει στην Espresso.

«Οταν σου γίνεται κάποια πρόταση από ανθρώπους που θέλεις να δουλέψεις μαζί τους και σε πιστεύουν και σε θέλουν για τον συγκεκριμένο ρόλο, το σκέφτεσαι διαφορετικά» αναφέρει, ενώ δεν κρύβει ότι την ενθουσίασε και το γεγονός ότι πρόκειται για την πρώτη παραγωγή μυθοπλασίας του ΣΚΑΪ.

«Με τον Λοΐζο Ξενόπουλο, μεγάλο γνώστη της μυθοπλασίας, που ανέλαβε φέτος στο κανάλι, είχαμε συνεργαστεί στο Mega. Ηταν ένας λόγος για να πιστέψουμε όλοι σε αυτήν τη δουλειά.

Επίσης, είναι μια παραγωγή του κυρίου Καραγιάννη, με τον οποίο έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία και θέλαμε να δουλέψουμε κάποια στιγμή, ενώ το όνομα της Ρένας Ρίγγα στο σενάριο και του Στέφανου Μπλάτσου στη σκηνοθεσία ήταν εγγύηση!» Σε ό,τι αφορά τη σειρά που έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό, η ηθοποιός μιλά για τους δύο άντρες που μονοπωλούν την τηλεοπτική ζωή της.

«Δεν είμαι ακριβώς ανάμεσα στον Αλκη (Νικόλας Μπράβος) και στον Γεώργιο (Δημήτρης Κουρούμπαλης), γιατί όλα είναι στο μυαλό μου. Ο Άλκης δεν είναι ακριβώς έρωτας... Είναι μια εμμονή και ένας πληγωμένος εγωισμός. Είναι αυτό το “γιατί” που μόλις μας απαντηθεί μετά δεν μας αφορά ιδιαίτερα.

Ο Γεώργιος είναι ο άντρας που παντρεύτηκα αρχικά από συμφέρον. Αυτός ήθελε να πάρει κάτι από τον ξάδερφό του και εγώ ήθελα να αποκατασταθώ, γιατί είμαι χαρακτήρας που τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η οικονομική άνεση» μας λέει και μας δίνει μια ιδέα από τα προσεχώς.

«Η ιστορία της Κλειώς με τον Άλκη δεν τελειώνει ακόμα. Θα προσπαθήσει να τον βρει, να καλύψει το εγώ της, αλλά η βασική της ιστορία είναι με τον Γεώργιο» αναφέρει και στην ερώτησή αν αυτοί οι δύο θα γίνουν γονείς, απαντά:

«Δεν ξέρω αν θα έρθει ένα παιδί στη ζωή μας, το ρωτάω κι εγώ με μανία, αλλά δεν μου δίνεται κάποια απάντηση μέχρι στιγμής». Και προσθέτει: «Μας πιάνει εμάς τους ηθοποιούς η αγωνία για το τι θα γίνει παρακάτω. Μπορεί να πει κάποιος μια ατάκα και να αναρωτιόμαστε γιατί το λέει αυτό...».

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου