Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Κουρασμένη μαμά; Έτσι θα γίνει το σ*ξ απολαυστικότερο


«Δεν μπορώ, νιώθω τόσο κουρασμένη…, δεν έχω δυνάμεις για σ*ξ… και εκείνος δεν με καταλαβαίνει!» ακούω από τις μαμάδες που με επισκέπτονται. 

Και όσο και αν φαίνεται παράδοξο, έρχονται γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, καθώς αντιλαμβάνονται ότι η πίεση που τους ασκεί ο σύζυγος για ερωτική επαφή δεν είναι και τόσο …παράλογη!
Σίγουρα, το να μεγαλώνεις μικρό παιδί δεν είναι και τόσο εύκολο, όταν μάλιστα είναι νεογέννητο και έχεις στερηθεί και τον ύπνο σου! Παρόλα αυτά, το σ*ξ είναι απαραίτητο σε μία σχέση, διαφορετικά το ζευγάρι θα απομακρυνθεί και θα αλλάξει ρόλους – που δεν το θέλουμε – και αργά ή γρήγορα θα απομακρυνθούν οι δύο σύντροφοι και θα ανοίξει η πόρτα για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση…

Το σ*ξ λοιπόν, είναι το πρώτο που «την πληρώνει», κυρίως όσον αφορά εμάς τις γυναίκες, όπου αρχίζουμε και το βάζουμε εύκολα στην άκρη, θεωρώντας το περιττό! Οι λόγοι-δικαιολογίες πολλοί, αν και δεν μπορούμε να πούμε ότι ευσταθούν όλοι και όχι τουλάχιστον πάντα! Ναι, το σ*ξ μπορεί να είναι και ηδονογόνο και ξεκούραστο, κουρασμένες μαμάδες!

Αφήστε τις δικαιολογίες στην άκρη

Σκεφτείτε, αν ήταν ένα καινούργιο φλερτ στη ζωή σας τι θα κάνατε; Θα τον αποφεύγατε και πάλι ή όχι; Το σ*ξ δεν είναι κάτι που απαιτεί ιδιαίτερη κόπωση και ενέργεια, θέλει βέβαια ερωτική διάθεση. Όπως συνηθίζω να λέω, έχει πολλά κοινά με το φαγητό, που σημαίνει πως όταν δεν έχω όρεξη να φάω και «έχει κλείσει το στομάχι μου» μετά από μία αδιαθεσία για παράδειγμα, αρχίζω σταδιακά και αυξάνω την ποσότητα του φαγητού, έως ότου επανέλθει η όρεξή μου. Έτσι ακριβώς, χρειάζεται να αρχίσω να έχω ερωτικές περιπτύξεις που σταδιακά θα μου επαναφέρουν την ερωτική επιθυμία και διάθεση. Το κυριότερο είναι να μην είμαι αρνητική, είπαμε, τρώγοντας ανοίγει η όρεξη!


Όσο κουρασμένη λοιπόν και να νιώθετε, πάντα υπάρχουν τρόποι που θα απολαύσετε την σ*ξουαλική επαφή. Και λέω επαφή, γιατί σ*ξ δεν σημαίνει απαραίτητα να γίνει η σ*ξουαλική πράξη. σ*ξ είναι ένα σ*ξουαλικό μήνυμα, ένα ερωτικό βλέμμα, το φλερτ, αυτό το κάτι που πλανάται στην ατμόσφαιρα και «βάζει φωτιά» στο ζευγάρι μέσα από το παιχνίδισμα… σ*ξ είναι και τα ερωτόλογα ή τα ερωτικά παιχνίδια μέσα από το κινητό σας, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σας – ευτυχώς η τεχνολογία εκμηδενίζει τις αποστάσεις! Σ*ξ είναι τα προκαταρκτικά παιχνίδια που δυστυχώς το ζευγάρι τα …ξεχνάει με το πέρασμα του χρόνου και το γνωστό «άντε να τελειώνουμε» που καθρεφτίζει την αγγαρεία και την εκτέλεση του συζυγικού καθήκοντος!

Ζητήστε του λοιπόν να σας κάνει ένα πιο αισθησιακό μασάζ, αφεθείτε στα χέρια του και χαλαρώστε!

Σταδιακά μπορεί να ακολουθήσει αμοιβαίος αυνανισμός που θα απολαύσετε και οι δύο εξίσου! Στάσεις «τεμπέλικες» όπως εκείνος από πάνω ή στο πλάι, μπορούν επίσης να φέρουν ικανοποίηση χωρίς κόπωση από εσάς. Δυστυχώς, στο μυαλό μας οι περισσότεροι έχουμε πως για να είναι το σ*ξ «καλό και πετυχημένο» πρέπει να συνοδεύεται από περίεργες και εξεζητημένες στάσεις…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου