Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Μαρία Τζομπανάκη: Όσα είπε για τον σύζυγό της και την ζωή τους στη Νέα Υόρκη

Η Μαρία Τζομπανάκη ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και είναι διευθύντρια του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου εκεί. 

Η ηθοποιός ακολούθησε τον σύζυγό της και όπως είπε είναι η πρώτη φορά που το κάνει και δεν το έχει μετανιώσει.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν πριν δυο χρόνια!

«Δεν ξελογιάστηκα, δεν γίνεται να ξελογιαστώ. Ο Γιάννης με έπεισε ότι μπορεί να σταθεί δίπλα μου με αγάπη, να είναι σύντροφος. Αυτό είναι δύσκολο να συμβεί. Οι άνθρωποι «ξελογιάζονται» από την ιδεοληψία, του «πως πρέπει» να είναι κάποιος και δεν βλέπουν την πραγματική εικόνα του ανθρώπου ο οποίος τους ελκύει ερωτικά.

Προβάλλουν πάνω του μια ανάγκη, ενώ αυτός μπορεί να απέχει πάρα πολύ από αυτό που έχουν φανταστεί, γι' αυτό ψάχνουν ξανά και ξανά.., Εμένα δεν με ξελόγιασε κανείς! Ακούμπησα με μεγάλο σεβασμό το χέρι αυτού του ανθρώπου, ως γέφυρα αγάπης ανάμεσα σ' έναν άντρα και μια γυναίκα, έτσι όπως φανταζόμουν ότι πρέπει να είναι. Το έζησα και το ζω με όλες τις συναισθηματικές διακυμάνσεις που μπορεί να έχει μια σχέση. Έχουμε τις ίδιες αρχές, καταλαβαίνει λεπτομέρειες τις οποίες είναι δύσκολο να μοιραστείς.

Τον ακολούθησα. Δεν το είχα ξανακάνει. Συνήθως συνυπήρχα, δεν ακολουθούσα. Ζούμε στην Ν.Υ. μια πόλη τεραστίου μεγέθους σε σχέση με την Αθήνα. Παρότι έχω ταξιδέψει πολύ, είναι πολύ διαφορετικό το ταξίδι, από το να ζεις μόνιμα σ' έναν τόπο με άλλες συνήθειες, άλλους ρυθμούς, άλλη κουλτούρα, άλλες μυρωδιές, άλλο ηλιοβασίλεμα.

Έναν ουρανό χωρίς άστρα, άλλον ορίζοντα. Αναζητήσαμε στοιχεία που να μας θυμίζουν Ελλάδα. Το σπίτι μας στο Νιου Τζέρσεϊ βλέπει τη θάλασσα, το Άγαλμα της Ελευθερίας, τον ποταμό Χάντσον. Το διαμέρισμα μας είναι στον τελευταίο όροφο, είμαι ψηλά για να νιώθω ότι δεν πνίγομαι, βλέπω τα πλοία που μπαίνουν στο λιμάνι, τους γλάρους και τα αεροπλάνα που πετούν σχεδόν δίπλα μας» εξήγησε στο Beaute.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου