Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Πρεμιέρα «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη - Τι θα δούμε στην πρώτη εκπομπή της

Απόψε λίγο… «Μετά τα μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται στο πλατό τον Ανδρέα Δημητρίου, τον πυροσβέστη που στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι έχασε τη γυναίκα του και το μόλις 6 μηνών βρέφος του.

Σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, ο πυροσβέστης – σύμβολο περιγράφει, λεπτό προς λεπτό, όσα έζησε την ημέρα που άλλαξε η ζωή του για πάντα.
Πώς μετέφερε τη γυναίκα του στα χέρια με σοβαρά εγκαύματα, ψάχνοντας ασθενοφόρο, και πώς «αποχαιρέτησε» το 6 μηνών μωρό του στο νοσοκομείο; Ποια ήταν τα τελευταία λόγια της γυναίκας του, σε γράμμα που υπαγόρευσε εκείνη σε διασώστη μέσα στο ασθενοφόρο;

Στην εκπομπή επίσης, μιλά ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά συγκεκριμένου ατόμου, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Το ξέσπασμα συγγενικού προσώπου της άτυχης Ειρήνης.

Τέλος, η Ελεονώρα υποδέχεται τον Άνθιμο Ανανιάδη. Ο ηθοποιός μιλά για τις ραγδαίες εξελίξεις στην προσωπική του ζωή και για τον χωρισμό του λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου του, ενώ «προσκαλεί» τον Αλέξη Τσίπρα να πρωταγωνιστήσουν μαζί στην χολιγουντιανών προδιαγραφών ταινία που φέρει την υπογραφή του.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου