Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Πως να κάνετε οβάλ νύχια – Τέλειο σχήμα και εντυπωσιακά σχέδια (βιντεο)

Αν ψάχνετε για ένα σχήμα νυχιών που είναι μοντέρνο, κομψό και πάνω απ’ όλα πολύ ανθεκτικό, τότε κάντε τα νύχια σας οβάλ.

Είναι ιδανικό τόσο για κοντά νύχια, όσο και για μακριά καθώς δείχνει εξίσου εντυπωσιακό σε κάθε μήκος.

Μπορεί τα τετράγωνα νύχια να αποτελούν σε γενικές γραμμές κορυφαία επιλογή, ωστόσο το οβάλ σχήμα νυχιών είναι πολύ πιο πρακτικό. Σε αντίθεση με τα τετράγωνα που δεν ταιριάζουν σε κοντά δάχτυλα ή σε φαρδιά βάση νυχιού, τα οβάλ πηγαίνουν σε όλες.

Τα οβάλ νύχια είναι ιδανικά τόσο για πλατιά επιφάνεια νυχιού, όσο και για στενή. Οι στρογγυλεμένες τους άκρες προσφέρουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, καθιστώντας τα ιδανικά για τις γυναίκες που λατρεύουν τα μακριά νύχια. Μάλιστα, το σχήμα αυτό έχει την τάση να κάνει τα νύχια να φαίνονται μακρύτερα.

Πέρα όμως από αυτά τα πλεονεκτήματα, το οβάλ μανικιούρ είναι πολύ εύκολο στη συντήρηση του. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια.

Πριν προχωρήσουμε στην τεχνική για όμορφα οβάλ νύχια, ίσως θα θέλατε να ανακαλύψτε περισσότερα για το ποιο σχήμα νυχιών σας ταιριάζει.

Πως να λιμάρετε τα νύχια σας οβάλ:

Στο Youtube βίντεο που ακολουθεί θα δείτε βήμα βήμα τον τρόπο για να λιμάρετε τα νύχια οβάλ και να έχετε ένα επαγγελματικό, εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

1. Πάρτε μια χάρτινη χοντρή λίμα και ξεκινήστε να λιμάρετε από την μέση της μιας πλευράς του νυχιού προς την κορυφή μέχρι να πάρετε την γωνία που επιθυμείτε. Προσοχή όμως, προκειμένου να αποφύγετε να ξεφλουδίσουν τα νύχια σας, κάντε την κίνηση της λίμας προς μία μόνο κατεύθυνση και όχι μπρος πίσω.

2. Μέτα κάντε το ίδιο και από την άλλη πλευρά του νυχιού και συνεχίστε μέχρι να δείτε να σχηματίζεται το οβάλ σχήμα στο νύχι.

3. Μόλις δείτε πως αρχίζει να δημιουργείται το οβάλ νύχι, προχωρήστε στην κορυφή του νυχιού. Κάντε ακριβώς την ίδια κίνηση, στρογγυλεύοντας την άκρη και ολοκληρώστε το οβάλ σχήμα του.

Δείτε αναλυτικότερα τα βήματα στο βίντεο:



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου