Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Shaya: «Έχω ενοχές όταν αφήνω τον γιο μου»

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε την Κυριακή (30/9) η Shaya ενώ πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση του γιου της.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για τον γιο της ο οποίος έχει πάρει το χρώμα της αλλά και για το πόσο δύσκολο είναι το μεγάλωμα του εφόσον παράλληλα εργάζεται…

Ο μικρός σου μοιάζει, έχει πάρει το χρώμα σου;

«Έχει πάρει αρκετά από το χρώμα μου, είναι... σοκολατένιος, κάτι που δεν περίμενα».

-Περίμενες να βγει λευκό το μωρό;

«Ναι, περίμενα το μωρό να βγει τελείως λευκό, με ξανθά μαλλιά, να έχει μπλε μάτια, γιατί και από τη μεριά του άντρα μου η οικογένεια είναι άσπρη με μπλε μάτια, ο πατέρας μου είναι πολύ ξανθός, ο άντρας μου έχει μελί προς πράσινα μάτια. Εγώ είμαι μισή-μισή, γιατί ο μπαμπάς μου είναι λευκός, η μαμά μου είναι μαυρούλα, είπα ότι ο μικρός θα βγει ανοιχτόχρωμος, αλλά τελικά έμοιασε σ' εμένα».

-Η δουλειά σου σε δυσκολεύει ταυτόχρονα με το μεγάλωμα του;

«Είναι δύσκολο, γιατί υπάρχουν στιγμές που μου λείπει πάρα πολύ. Έχω τις ενοχές μου που τον αφήνω, τι να κάνουμε, πολυάσχολη μάνα είμαι, αλλά πάντα είναι σε καλά χέρια, διότι είμαι πάρα πολύ τυχερή, που βέβαια ήταν προγραμματισμένο ότι θα έχουμε τα πεθερικά μου και τους θείους του μωρού. Ο θείος είναι παιδαγωγός και η μαμά με τα παιδιά ασχολιόταν χρόνια, έτσι, ξέρω ότι φεύγοντας από το σπίτι, τον αφήνω και είμαι ήσυχη. Το καλοκαίρι, που δούλευα στη Μύκονο, τον έβλεπα μία φορά το μήνα για μιάμιση εβδομάδα».

-Πόσο καιρό ήσουν στη Μύκονο;

«Ήμουν στη Μύκονο 3 μήνες και είδα το γιο μου μόνο τρεις φορές, ήταν πολύ σκληρό. Στη Δανία, που έκανα το μιούζικαλ 7 μήνες, τον είχα μαζί μου, αλλά έκανα και 12ωρε5 πρόβες. Γυρνώντας από τις πρόβες, ξύπναγα το βράδυ για να τον θηλάσω, οπότε δεν κοιμόμουν ποτέ μετά τη γέννα. Όλο αυτόν τον καιρό δεν ξεκουράστηκα σωματικά. Το ήξερα αυτό πριν, το είχα πάρει απόφαση, γιατί είμαι σε μια ηλικία, 36 χρονών, που είπα: «θα το κάνω τώρα ή ποτέ». Φέρνει πολλή ενέργεια ένα παιδί, είναι μεγάλη η χαρά και αντέχεις. Τόσο πολύ τρέξιμο που έχω κάνει τον τελευταίο χρόνο, αν δεν είχα παιδί, θα είχα κλατάρει, αλλά έχω παιδί και μου δίνει' δύναμη, έτσι, αντέχω μια χαρά».

-Έχεις ενέργεια και για δεύτερο παιδί σύντομα;

«Ναι, η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμαστε να κάνουμε και δεύτερο παιδί. Μικρή, ήθελα να κάνω 4 παιδιά», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου