Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Shaya: «Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η πρόταση γάμου»

Η Shaya έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια για την οποία καμαρώνει, αφού ήθελε πολύ να γίνει σύζυγος και μητέρα. 

Οι άντρες της ζωής της είναι ότι καλύτερο έχει στη ζωή της.

Τελευταία φορά που...

Αποφάσισες να κάνεις μια ριζική αλλαγή στη ζωή σου;

«Μια ριζική αλλαγή στη ζωή μου ήταν η απόφαση να γίνω μητέρα καινά κάνω οικογένεια. Μία απόφαση που πήρε σάρκα και οστά πριν από 14 μήνες»

Δάκρυσες από χαρά και συγκίνηση;

«Μπορεί να επαναλαμβάνομαι, αλλά τα δάκρυα χαράς άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια μου στις 5 Ιουλίου 2017, την ώρα που μου έφεραν το γιο μου στην αγκαλιά μου»

Σου έκανε μια έκπληξη ο σύζυγός σου;

«Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η πρόταση γάμου που μου έκανε. Ήταν περίπου πριν από δύο χρόνια. Εκείνη την ημέρα ήμουν πολύ στενοχωρημένη, αλλά μόλις γονάτισε μπροστά μου και μου έδωσε ένα πανέμορφο δαχτυλίδι, μου πέρασαν όλα»

 Έκανες κάτι extreme για τα δεδομένα σου;

«Πριν από δύο χρόνια στη Μήλο, είχα νοικιάσει, μια γουρούνα και μαζί με την κολλητή μου οργώσαμε το νησί. Βέβαια, στο τέλος κάνα με ένα μιικρόλαθάκι στο βενζινάδικο  και, αντί για βενζίνη, βάλαμε πετρέλαιο, με αποτέλεσμα η γουρούνα να μην παίρνει μπροστά! Ο ιδιοκτήτης μας μάλωσε, αλλά επειδή ήμασταν ομορφούλες τη γλιτώσαμε»

Σε ξάφνιασε ο γιος σου;

«Κάθε μέρα με ξαφνιάζει, αλλά στο κινητό μου έχω ένα, βιντεάκι που ψάχνει στο παιδικό του tablet ένα συγκεκριμένο τραγούδι. Όταν το βρήκε, ξεκίνησε να χορεύει και να τραγουδά. Είναι σίγουρα δικό μου παιδί» δήλωσε στο people

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου