Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Αποκαλυπτικός ο στενός συνεργάτης του Παντελίδη: «Η οικογένεια ακόμα όλους τους βλέπει εχθρούς» [βιντεο]

"Eγώ προσωπικά δεν μπορώ να πάω στο τρελοκομείο μέσα για να συνεχίσω να παίρνω μία στάση υπέρ ή κατά…".

Τον Χάρη Λεμπιδάκη υποδέχθηκαν, την Πέμπτη 4/10, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η Τζώρτζια Παναγή, η Χριστιάνα Αντωνίου και ο Andrew George Ευτυχίου Ιωάννου στην εκπομπή του Sigma «Όλα Καλά», για να σχολιάσουν παρέα επώνυμα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, μεταξύ αυτών και τον Παντελή Παντελίδη.

Δύο χρόνια πέρασαν από τη μέρα που κόπηκε ξαφνικά και άδικα το νήμα της ζωής του αγαπημένου τραγουδιστή και μάλιστα στο «πικ» της καριέρας του, αλλά ο Παντελής Παντελίδης θα μείνει για πάντα ζωντανός μέσα από τα τραγούδια του και τις μνήμες των δικών του ανθρώπων και των θαυμαστών που δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.

Καλός του φίλος και στενός συνεργάτης ήταν και ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης ο οποίος λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής του «Όλα Καλά» κλήθηκε από την Κωνσταντίνα Ευριπίδου να μιλήσει για τον Παντελή Παντελίδη αναφέροντας μεταξύ άλλων πως πλέον δεν έχει σχέσεις με την οικογένεια του τραγουδιστή.


«Μετά τον πρώτο χρόνο ο καθένας έχει χαράξει τον δικό του δρόμο, έχει τον Παντελή έτσι όπως θέλει να τον έχει στη μνήμη του, την καρδιά του και όλα αυτά. Εγώ προσωπικά δεν έχω επαφή με την οικογένειά του. Εγώ σταμάτησα να έχω επαφή που ήμουνα πάρα πολύ δίπλα τους. Γιατί η οικογένεια έπρεπε μετά από αυτό το σοκ που ήρθε στη ζώη τους, που έχασαν το παιδί τους και με αυτόν τον τρόπο κιόλας, που ακόμη ψάχνανε να δούνε αν οδηγούσε, αν δεν οδηγούσε και όλο αυτό το πράγμα φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην καθημερινότητα των γονιών και των συγγενών. Δεν μπορείς να είσαι δίπλα τους, δηλαδή η οικογένεια ακόμα όλους τους βλέπει εχθρούς. Τους βλέπει ότι εσύ φταις γι’ αυτόν τον λόγο, εσύ φταις γιατί δεν ήσουν δίπλα του […] Μπορώ να ρίξω μέχρι ενός σημείου δίκιο στην οικογένεια. Από εκεί και πέρα όμως εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πάω στο Δαφνί, στο τρελοκομείο μέσα για να συνεχίσω να παίρνω μία στάση υπέρ ή κατά…», σχολίαστε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Μάλιστα, μετά το σχόλιο της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, πως είδε στο κινητό του δημοσιογράφου να έχει τη φωτογραφία του Παντελή Παντελίδη ως cover και την αναφορά της Χρστιάνας Αντωνίου πως ο Αντώνης Ρέμος φαίνεται να έχει ακόμα επαφές με την οικογένεια του τραγουδιστή, ο Χάρης Λεμπιδάκης φανερά συγκινημένος, συνέχισε λέγοντας πως: «Εγώ δεν νιώθω άνετα  στο να πάω να είμαι μαζί με την οικογένεια, που η οικογένεια τώρα έχει γυρίσει σελίδα. Ξέρω ότι ο αδερφός του Παντελίδη θα παντρευτεί, περιμένει παιδάκι η κοπέλα του, δηλαδή σίγουρα τα πράγματα ξεχνιούνται αλλά τέλοσπαντων δεν…».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή «Όλα Καλά» στο Sigma:



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου