Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Θεοδωρίδου-Ιακωβίδης-Stan: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Κατάφεραν με ευκολία να παρασύρουν το κοινό και να γίνουν «talk of the town» από το πρώτο κιόλας διήμερο. 

Μια πρεμιέρα αντάξια των προσδοκιών για την απόλυτα επιτυχημένη ερμηνεύτρια και τους δύο ξεχωριστούς δημιουργούς και ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου σε νυχτερινό κέντρος της Θεσσαλονίκης!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου που αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές παρουσίες της Ελληνικής δισκογραφίας, ως άψογη οικοδέσποινα του σχήματος παρέσυρε το κοινό με τις αμέτρητες επιτυχίες της, την αισθαντική φωνή της και κατέθεσε την ψυχή της σε ένα πρόγραμμα που συμπεριελάμβανε τα πάντα, άλλωστε γνωρίζει καλά πώς να «κερδίζει» ακόμη και το πιο απαιτητικό κοινό!

Στο πλευρό της για ακόμη μια σεζόν ο Πέτρος Ιακωβίδης, μια από τις πιο περιζήτητες προσωπικότητες της Ελληνικής δισκογραφίας, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με την προσεγμένη σκηνική του παρουσία αλλά κυρίως με τις καθηλωτικές ερμηνείες του και ο πάντα αγαπημένος του κοινού Stan, η σταθερή αξία που ο κόσμος λατρεύει να χειροκροτά δυνατά σε κάθε του εμφάνιση!

Highlight του προγράμματος η κοινή εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου επί σκηνής με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Stan, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια από το χθες μέχρι το σήμερα, που έχουν αφήσει εποχή!




πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου