Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Τιτίκα Σαριγκούλη: «Από την τηλεόραση έχω γίνει τουριστικό μνημείο, από τους θαυμαστές»

Είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς αλλά η ίδια δεν απολαμβάνει αυτό το… σταριλίκι.

Η Τιτίκα Σαριγκούλη προτιμάει όπως λέει να δίνει βάση στα βιβλία της καθώς τα γραπτα μένουν, και ξεκαθάρισε για ποιο λόγο δεν λέει την ηλικία της…

-Τι πιστεύετε για την τηλεόραση; «Από την τηλεόραση έχω γίνει τουριστικό μνημείο, από τους θαυμαστές».

-Απολαμβάνετε αυτό το σταριλίκι; 

«Αυτά είναι σημερινά, αυριανά δεν είναι. Σημασία δίνω στα βιβλία μου, τα γραπτά μένουν. Το καινούργιο μου βιβλίο λέγεται «Κιγκινάτος», όπου βρήκα κάποιες σχέσεις μεταξύ Κιγκινάτου και Στάλιν, υπάρχει μια σύγκριση. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καθόλου χρόνο. Κάνω και μάθημα στον εγγονό μου, το παιδί του γιου από τον αδελφό μου, όπου τον διαβάζω. Δεν στέκομαι πουθενά και δεν φοβάμαι τίποτα. Τι να φοβηθώ; Είμαι ένα άτομο που δεν φοβήθηκε το «375» και το «509».

-Τι σημαίνουν αυτοί οι αριθμοί;

«Το «375» είναι ο νόμος περί κατασκοπίας, που εκεί είχε «μπαμ» κατευθείαν. Το «509» ήταν του Μεταξά, που, αν σε έπιαναν με προκήρυξη, το μαντίλι σου να έβγαζες από την αριστερή τσέπη, κινδύνευες να πας σε αυτούς του νόμους».

-Λέτε την ηλικία σας;

«Όχι, γιατί, αν θα πω την ηλικία μου, θα έρθει η υπηρεσία προϊστορικών αρχαιοτήτων, θα κάνει ανασκαφές, και ο Γιώργος Μακρής δεν θα με έχει την άλλη μέρα για να κάνει πρόβα», σχολιάζει στο ΛΟΙΠΟΝ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου