Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Τόλης Βοσκόπουλος: Πότε θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του στο Ηρώδειο μετά την αναβολή λόγω κακοκαιρίας

Μετά την αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας -λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών- η συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Ηρώδειο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 21:00


O Τόλης Βοσκόπουλος  θα φέρει στο Ηρώδειο όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, τα   τραγούδια  της  ζωής του που έγιναν τραγούδια και της δικής μας  ζωής. Μαζί του στη σκηνή του Ηρωδείου δύο εξαιρετικοί σολίστες: ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι και ο Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο.

Στη συναυλία συμμετέχουν η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική του Γαστουρίου της Κέρκυρας «ΟΜΟΝΟΙΑ» με διέυθυνση ορχήστρας τον Σπύρο Ράλλη και οι μικτές χορωδίες «ΑΧΑΡΑΒΗΣ» και «ΚΑΝΑΛΙΩΝ» της Κέρκυρας, υπό τη διδασκαλία της Αγάθης Κοσκινά, τρία σύνολα τα οποία συνόδευσαν τον Τόλη Βοσκόπουλο σε μια ξεχωριστή συναυλία στην Κέρκυρα ενθουσιάζοντας το κοινό.

Ο  Τόλης Βοσκόπουλος στο Ηρώδειο! Με τις μεγάλες του επιτυχίες, τα τραγούδια του που έμειναν αναλλοίωτα μέσα στον χρόνο.Την σκηνοθεσία της συναυλίας έχει αναλάβει η Σοφία Σπυράτου, τα σκηνικά υπογράφει ο Γιάννης Μετζικώφ και τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ.

Για όλους τους θεατές που είχαν ήδη πραγματοποιήσει αγορά, ισχύουν ακριβώς τα ίδια εισιτήρια που έχουν στην κατοχή τους, στις ίδιες θέσεις που είχαν εξ’ αρχής επιλέξει και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για την είσοδό τους στο χώρο στη νέα ημερομηνία.

*** Για όλους όσοι εκ των θεατών δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία στη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της, παρακαλούμε όπως αιτηθούν ακύρωση της παραγγελίας τους και επιστροφής των χρημάτων τους με τους εξής τρόπους:

Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του www.ticketmaster.gr ή του τηλεφωνικού κέντρου 210 8938111 παρακαλούμε να αποστέλλετε αίτημα στο info@ticketmaster.gr με τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο, αριθμό κράτησης, τηλέφωνο και email.
Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του δικτύου καταστημάτων Public, παρακαλούμε όπως μεταβείτε στο κατάστημα που έγινε η αγορά ώστε να πραγματοποιηθεί επιστροφή των χρημάτων σας με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει αρχικά η πληρωμή.

*** Σε περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια προς πώληση, η νέα προπώληση θα ανοίξει για τους ενδιαφερόμενους την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου