Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Βαλάντης: Οι δηλώσεις του μια μέρα πριν μπει στο χειρουργείο για την αφαίρεση όγκου στο νεφρό (βιντεο)

Ο Βαλάντης λίγο πριν μπει στο χειρουργείο για να αφαιρεθεί ο όγκος που βρέθηκε στο νεφρό μετά από εξέταση που έγινε προκειμένου να συμμετέχει στο Nomads, μίλησε στους δημοσιογράφους και τόνισε ότι δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας του γιατί η πρόληψη και η έγκυρη διάγνωση σώζει ζωές.

Ο Βαλάντης είχε βρεθεί στη Φαίη Σκορδά και είχε αποκαλύψει: «Τον Ιούνιο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα αν θέλω να είμαι στο Nomads και με χαρά είπα το «Ναι». Άρχισα την γυμναστική μου, πήγα διακοπές και μετά δέχθηκα ένα τηλεφώνημα, που μου είπαν «Πέρασες και πρέπει να περάσεις από κάποιες εξετάσεις…».

Πήγα να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις, που κράτησαν πέντε ώρες… πέρασα από όλους τους γιατρούς και όταν ήρθε η ώρα του υπέρηχου κοιλιακής χώρας, στομάχου, νεφρών κτλ, ο άνθρωπος που μου έκανε τον υπέρηχο είχε κολλήσει σε ένα σημείο… και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά… το έγραψε στις παρατηρήσεις… και φεύγοντας λέω στην γιατρό του ΑΝΤ1, που θα είναι και εκεί στο παιχνίδι, της είπα «σε παρακαλώ ο άνθρωπος που μου έκανε τον υπέρηχο, κάτι βρήκε, κοίταξέ το…» και μετά από μιάμιση ώρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «αν δεν μάθουμε τι είναι, δε θα πας στο παιχνίδι…». Φοβήθηκα μην μπω σε μπελάδες… τελικά διαγνώστηκα με όγκο στο νεφρό, έναν μικρό όγκο θα χειρουργηθώ την άλλη Πέμπτη…»!

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο λαμπερό πάρτι του περιοδικού ΟΚ και είπε: «Την εξέταση που μου βρήκε τον όγκο στο νεφρό οι γιατροί σου λένε να την κάνεις στα 50 κι εγώ είμαι 43. Αν δεν υπήρχε αυτό, να κάνω την εξέταση για να συμμετέχω στο Nomads, δε θα μάθαινα κάτι και μετά θα ήταν σε προχωρημένο στάδιο…»!

Στη συνέχεια τόνισε ότι αύριο θα μπει στο νοσοκομείο και θα πάρει εξιτήριο το Σάββατο. Πώς αντέδρασε όταν τον ενημέρωσε ο γιατρός ότι έχει όγκο στο νεφρό;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου