Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Χαμός στο Πρωινό με το τσιφτετέλι της Χατζηβασιλείου και τις ατάκες του Βερύκιου (βιντεο)

Έχει γίνει χαμός με το τσιφτετέλι της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον γάμο της Μαρίας Μενούνος και τα όσα είπε στο Happy Day ο Δήμος Βερύκιος!

Ο Δήμος είπε στο Happy Day μεταξύ άλλων: «Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι η αιώνια έφηβος. Κι αν πήγε στον γάμο και την είδε κανένας Ελληνοαμερικανός και της ζητήσει να πάει στην Αμερική, να μην πάει; Έτσι γίνονται τα προξενιά. Εγώ θα την πακετάριζα. Κοίταξέ την! Σαν τα κρύα τα νερά είναι. Εξαγώγιμο προϊόν είναι το Βυκάκι. Δεν ξέρω αν τα λεμόνια είναι Κορινθίας ή Αργολίδας, εισαγόμενο ή εξαγόμενο προϊόν…».

Και η Βίκυ του απάντησε μέσω instagram: «Κι όμως, στο γάμο της φίλης μου χόρευα επί μια ώρα δημοτικούς χορούς της πατρίδας μου (καλαματιανά, τσάμικα κλπ). -Η μητέρα μου άλλωστε είναι 20 χρόνια αντιπρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων- Ωστόσο ο σεξιστικός αλληθωρισμός κάποιων, προτίμησε να προβάλει το μισό τσιφτετέλι. (Στο οποίο με έσυρε η νύφη @mariamenounos και καλά έκανε, γάμο είχαμε!) Κρίμα, γιατί το τσάμικο το χορεύω καλύτερα, κι ας είναι κάποιοι άλλοι expert στις...κωλοτούμπες.»!

Στο πρωινό σχολίασαν την κόντρα τους και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Ο Δήμος όταν ανέφερε για ξενόφερτα εννοεί αν έχει κάνει επεμβάσεις στο στήθος, αισθητικές επεμβάσεις…»!

Δείτε τι άλλο είπαν στο Πρωινό για την κόντρα τους!



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου