Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Χασαπόπουλος – Σαραντάκος: Η πρωινή εκπομπή στο Open tv και ο ανταγωνισμός

Με μια μαραθώνια εκπομπή, που θα ξεκινά στις 05.30, θα ολοκληρώνεται στις 09.45 και θα χωρίζεται σε δύο μέρη («Ώρα Ελλάδος 05.30» και «Ώρα Ελλάδος 07.00»), το Open tv μπαίνει στη μάχη της πρωινής ενημέρωσης.

«Ωρα Ελλάδος 07.00». Πώς προέκυψε ο τίτλος της εκπομπής;

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Ηταν μια ιδέα των υπευθύνων του καναλιού, που αγκαλιάζει όλη την πρωινή ζώνη και δίνει την εικόνα της συνέχειας στην ενημέρωση που ξεκινά από τις 05.30 και φτάνει μέχρι τις 10»

Γιάννης Σαραντάκος: «Ο τίτλος της εκπομπής, «Ωρα Ελλάδος 07.00», συμπυκνώνει όλα αυτά που θα παρουσιάζουμε κάθε μέρα. Όλα αυτά που ενδιαφέρουν, που απασχολούν, που προβληματίζουν τους πολίτες»

Ποιες είναι οι καινοτομίες που θα δούμε στην εκπομπή;
Ι.Χ.: «Στην πρωινή ζώνη υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός και γι' αυτό οι καινοτομίες σε μια εκπομπή που αρχίζει από το μηδέν πρέπει να γίνονται πολύ προσεκτικά για να μπορεί και ο μέσος τηλεθεατής να τις αγκαλιάσει. Στο «Ωρα Ελλάδος 07.00» αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι καταρχάς να δίνουμε με αξιοπιστία και εγκυρότητα αποκλειστικά ρεπορτάζ, αναλύσεις και παρασκήνιο, χωρίς να κουράζουμε τον τηλεθεατή. Θα μιλάμε για τις νέες τεχνολογίες και θα παρουσιάζουμε ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Θα ενημερώνουμε χωρίς φανατισμούς και με μια αισιόδοξη ματιά για όλες τις εξελίξεις της ημέρας»

Γ.Σ.: «Ενα μόνο θα σας πω τώρα. Η εκπομπή μας θα χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια. Θα δοθεί βάρος στο ρεπορτάζ. Εκεί όπου πραγματικά βγαίνουν οι ειδήσεις. Η αναζήτηση και η μετάδοση τους σε συνδυασμό με την ανάλυση είναι το μείγμα που επιλέγουμε. Όλα τα άλλα επί της... οθόνης!», λένε σε συνέντευξη τους στο Tv Έθνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου