Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Χατζηαγγελάκης-Χάνου: «Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζει η Μουρμούρα»

Το ζευγάρι της «Μουρμούρας» επιστρέφει και υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές. 

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της σειράς, πως νιώθετε που τελικά θα ξαναβγείτε στον αέρα, παρά τα αρχικά σχέδια που ήθελαν τη σειρά να ολοκληρώνεται;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ήταν έκπληξη που τελικά συνεχίσαμε, καθώς αρχικά μας. Είχαν ανακοινώσει ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί. Ήταν ένα ωραίο σημάδι για εμάς, τους συντελεστές της σειράς, για να νιώσουμε ότι αυτό δεν είναι παράταση μιας χρονιάς, αλλά ίσως περισσότερων. Μπήκαμε, λοιπόν, με μεγάλη χαρά στα γυρίσματα» είπε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στο tvkouskous και συνέχισε η Μαρία Χάνου: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη κι εγώ, ήταν όντως έκπληξη, μου δίνεται ξανά η ευκαιρία να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν γνώριζα, αλλά έμαθα, εκτίμησα και αγάπησα. Με όλους τους συντελεστές συνεργάστηκα υπέροχα, γίναμε μία υπέροχη οικογένεια.. ..,Χάρηκα διπλά λοιπόν, που συνεχίζουμε»

Τι εκπλήξεις επιφυλάσσετε ως ζευγάρι στους τηλεθεατές;

«Προσαρμόζουμε κάπως τους χαρακτήρες, θα δούμε τον Άγγελο να χαλαρώνει λίγο, να μην είναι τόσο μαλθακός. Κι εμείς, βλέποντας και κάνοντας, προχωράμε βάσει σεναρίου. Σημασία έχει ότι τα σενάρια είναι εξαιρετικά καλογραμμένα» είπε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι με τον Σπύρο έχουμε πολλά να δώσουμε στο κοινό, έχουμε βρει τους κώδικες και τους ρυθμούς μας και φέτος θα μπούμε σε νεές περιπέτειες. Ανακατατάξεις, αλλαγές, πολλά... ευτράπελα, όλα θα τα έχουμε»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου