Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Υρώ Λούπη: «Δεν ήταν συνειδητή επιλογή ν' απέχει από την τηλεόραση»

Η Υρώ Λούπη επιστρέφει έπειτα από δυο χρόνια στην τηλεόραση. 

Η ηθοποιός εξήγησε γιατί είπε το «ναι» στην πρόταση για την σειρά «Έλα στη θέση μου» και αποκάλυψε εάν ήταν δική της επιλογή ν' απέχει από την τηλεόραση.

Απείχατε από τη μικρή οθόνη τα τελευταία δύο χρόνια. Ήταν μια συνειδητή επιλογή;

«Δεν ήταν συνειδητή επιλογή. Απλά έτυχε να μην έχω κάποια πρόταση που να με ικανοποιεί μετά τη σειρά «9 μήνες»  που έκανα στο STAR».

Τι άλλαξε και ενδώσατε φέτος στο «Έλα στη θέση μου»;

«Με πήρε τηλέφωνο ο σκηνοθέτης της σειράς, ο Γιάννης Βασιλειάδης, ένας πολύ αγαπημένος μου συνεργάτης, με τον οποίο δούλεψα σε άλλα τρία σίριαλ και τον εκτιμώ πάρα πολύ για τον τρόπο που σκηνοθετεί. Αποδέχτηκα αμέσως την πρόταση που μου έκανε γιατί ήξερα ήδη τη σειρά, η οποία μου άρεσε ιδιαίτερα και δεν ήταν τυχαίο άλλωστε που ξεχώρισε την περσινή σεζόν»

Στη σειρά υποδύεστε τη Φλωρέττα Σοφοκλέους. Τι σας κέντρισε περισσότερο σ' αυτόν τον ρόλο;

«Γενικά φροντίζω ο ένας μου ρόλος να μη μοιάζει με τον άλλο. Η Φλωρέττα την οποία υποδύομαι είναι μια γυναίκα με αρκετό ταμπεραμέντο, είναι από την Κρήτη, αλλά έχει φύγει από το νησί λόγω μιας βεντέτας. Στην Αγγλία όπου μετακόμισε βρέθηκε να εργάζεται σ' ένα ψυχιατρείο ως νοσοκόμα. Εκεί γνωρίζει τον Ανδρέα Σοφοκλέους, που νοσηλευόταν, και για τον οποίο πιστεύει ότι δεν είναι τρελός. Του κόβει την αγωγή, συνέρχεται ρ άνθρωπος κι έρχεται στην Ελλάδα να διεκδικήσει την εταιρεία που του ανήκει. Όπως καταλαβαίνετε είναι μια γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και γενικά είναι ένας ρόλος που σε ιντριγκάρει»

Δεν έχετε κοινά μαζί της;

«Όχι κι αυτό είναι το ενδιαφέρον, να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο που τον αναγνωρίζεις αλλά που δεν είσαι εσύ. Αλίμονο αν παίζεις συνέχεια τον εαυτό σου»

Υπήρξαν κάποιες δυσκολίες που συναντήσατε στην προσέγγιση του ρόλου;

«Σίγουρα στην αρχή πας ψάχνοντας για να δεις πώς είναι ο ρόλος. Η πρώτη περίοδος ουσιαστικά είναι αναγνωριστική, να δεις και συ τι κάνεις, ποιο είναι το αποτέλεσμα σου, με τον σκηνοθέτη σου προς τα πού θέλετε να το πάτε. Από την άλλη θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αρέσει και έχουμε ακόμα να δουλέψουμε πολύ γιατί μόλις αρχίσαμε» εξήγησε στο tvέθνος

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου