Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (1/11)

Καλό μήνα! Ο Νοέμβριος ξεκινά δυναμικά, χαρίζει χαμόγελα και ικανοποιητικές συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά κάπως περίεργα για εσένα, σε βρίσκει κλεισμένη στον εαυτό σου και δεν σε βοηθά να προχωρήσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Μην παρασυρθείς με τα οικονομικά σου και κάνεις λάθος διαχείριση των πόρων σου. Ευκαιρία να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις του παρελθόντος. Όσο για την προσωπική σου ζωή, σήμερα μπορείς να κάνεις πολλά βήματα προόδου στη σχέση σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, καιρός να αφήσεις νέα πρόσωπα να μπουν στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις πολλές ιδέες και η ανάγκη σου να δημιουργήσεις ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στη δουλειά σου σε κάνει ακόμη πιο δραστήρια. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες μπροστά σου και σύντομα θα δεις την καριέρα σου να εξελίσσεται. Προσοχή στα οικονομικά σου. Θα έχεις κάποιες προτάσεις που δεν πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Φρόντισε να εξασφαλίσεις το μέλλον σου. Όσο για την προσωπική σου ζωή, σήμερα είναι σε καλό δρόμο. Θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τα ερωτικά σου και αυτό θα σου φτιάξει πολύ τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις γεγονός που σε έχει κουράσει πολύ, για αυτό πρέπει να σκεφτείς περισσότερο την υγεία σου. Βάλε σε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σου και ακολούθησε ένα πρόγραμμα που σε βολεύει πολύ για την καθημερινότητά σου. Όσο για τα οικονομικά σου, εδώ αγαπημένη μου είναι σημαντικό να μην χαλάσεις το πρόγραμμά σου. Θα έρθουν και κάποια χρήματα από εκεί που δεν το περιμένεις και αυτό θα σε χαροποιήσει ακόμη περισσότερο. Στην προσωπική σου ζωή καιρός να σταματήσεις να κάνεις υποχωρήσεις και να αναζητήσεις να βρεις αυτό που σε καλύπτει πλήρως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις πολλά επαγγελματικά σχέδια στο μυαλό σου, όμως δεν είναι ακόμη η ώρα να τα θέσεις σε εφαρμογή. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να παίρνουν μία ανοδική πορεία και αυτό σου χαρίζει την άνεση που αναζητούσες. Φρόντισε να είσαι προσεκτική και να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Είναι η ώρα να κάνεις μία συζήτηση με τον σύντροφό σου και να δεις που θέλετε να πάει αυτή η σχέση. Εάν δεν είσαι σε σχέση, ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Ρίξε λίγο τους τόνους και φρόντισε να μην είσαι τόσο εκνευρισμένη, δεν θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου υπάρχει ένα πρόβλημα που λέγεται σπατάλη. Απέφυγε τις περιττές αγορές, γιατί θέτουν σε μεγάλο ρίσκο τον προϋπολογισμό σου. Η ανεβασμένη σου διάθεση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις προβλήματα με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, τα άστρα ευνοούν τις νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με μεγάλη προσοχή φρόντισε να προχωρήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και θα δεις τις συνεργασίες σου να προχωρούν με αισιοδοξία και επιτυχία. Ευκαιρία για εσένα σήμερα να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα, όμως να πηγαίνεις με αργά και σταθερά βήματα. Μην είσαι παρορμητική. Στα οικονομικά σου επίσης χρειάζεται προσοχή, μην κάνεις κινήσεις που θα καταστρέψουν τον προϋπολογισμό σου. Ιδανική μέρα σήμερα να κάνεις μία φρέσκια αρχή με τον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις όλα όσα σε απασχολούν. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Κάνε νέες γνωριμίες και πέρνα καλά με τους καλούς φίλους που έχεις στο πλευρό σου.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν στη δουλειά σου είναι καιρός να αρχίσουν να λύνονται. Συζήτησε με τους συνεργάτες σου και θα βρείτε από κοινού έναν τρόπο να συνεχίσετε τη δουλειά σας χωρίς καβγάδες. Απέφυγε για σήμερα να κάνεις κινήσεις σχετικές με οικονομικές συνεργασίες και συμφωνίες. Δεν είναι καλή μέρα για τέτοιες συζητήσεις. Όσο για την προσωπική σου ζωή καιρός να διευθετήσεις προβληματικές καταστάσεις με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην σε παίρνει από κάτω. Η κατάλληλη γνωριμία θα έρθει την κατάλληλη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σου σχέδια προχωρούν πολύ καλά και είσαι έτοιμη να κάνεις ακόμη περισσότερα για να δεις την καριέρα σου να εκτοξεύεται. Δώσε σημασία όμως και στην υγεία σου, μην αφήσεις τον υπερβολικό φόρτο εργασίας να σε καταβάλλει. Μην αμελήσεις να κλείσεις τις οικονομικές υποχρεώσεις της ημέρας. Όσο για τα προσωπικά σου, θα δεις αλλαγές είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι. Τα άστρα θα σου φέρουν όσα ονειρεύεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τεράστια επαγγελματική επιτυχία που βιώνεις θα σου φέρει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Είσαι ικανοποιημένη από την πρόοδο που έχεις σημειώσει στη δουλειά σου και είναι καιρός να χαρείς τους καρπούς των κόπων σου. Στα οικονομικά σου βρες τον τρόπο να λύσεις κάποιες καταστάσεις που σε έχουν προβληματίσει και θα δεις τον προϋπολογισμό σου να αλλάζει. Όσο για την ερωτική σου ζωή, εδώ τα πράγματα είναι περίπλοκα, ειδικά για εσένα που είσαι σε σχέση. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον αγαπημένο σου. Εάν πάλι αυτή την περίοδο είσαι μόνη σου, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, το έχεις ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σου παρουσιαστούν κάποιες σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσεις. Φρόντισε να είσαι έτοιμη για αλλαγές στη ζωή σου και θα δεις την καριέρα σου επίσης να αλλάζει. Μην κάνεις όμως «εκπτώσεις» στην υγεία σου. Είναι σημαντικό να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να ζητήσεις αυτό που θέλεις και θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Ιδανικά θα μπορούσες να αναζητήσεις και νέες πηγές εσόδων. Βάλε τα δυνατά σου για να βελτιώσεις τη σχέση σου, αλλιώς αν κάτι δεν οδηγεί πουθενά καλύτερα να τελειώσει. Ασχολήσου λίγο παραπάνω και με την οικογένειά σου, μπορεί να έχεις παραμελήσει κάποια μέλη της και να σου κάνουν παράπονα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μεγάλη επαγγελματική σου ένταση θα φέρει τσακωμούς με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις γρήγορα την κατάσταση, πριν πάρει διαστάσεις και δεν μπορείς να επαναφέρεις την ηρεμία στον χώρο της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά και με τη βοήθεια των πλανητών θα μπορέσεις να ρυθμίσεις κάποια χρέη που έχεις από το παρελθόν. Στα αισθηματικά σου υπάρχει μία στασιμότητα. Δεν είναι κακό αυτό, φαίνεται ότι το έχεις ανάγκη για σήμερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ετοιμάσου για νέες συνεργασίες που θα εκτοξεύουν την επαγγελματική σου πορεία. Μην αφήσεις κανέναν να σου πει ότι δεν μπορείς. Μπορείς, αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Μην καταστρέψεις την πρόοδο που έχεις κάνει στα οικονομικά σου. Να είσαι πιο προσεκτική στις συναλλαγές σου. Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, αφέσου ελεύθερη σε μία νέα γνωριμία που έρχεται…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου