Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (2/10)

Οι επαγγελματικές σας προσπάθειες θα φέρουν αποτέλεσμα και θα δείτε την επιτυχία να έρχεται ένα βήμα πιο κοντά σας.

 Αφιερώστε το βράδυ σας στον αγαπημένο σας, με τον οποίο φροντίστε να περάσετε στιγμές γεμάτες ρομαντισμό.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον συνεργάτη σας. Η αλαζονική του συμπεριφορά και η στάση που κρατά στις απόψεις του για θέματα της εργασίας θα σας εξοργίσουν και έτσι θα έρθετε σε ρήξη. Είναι προφανές πως αυτό θέλει να πετύχει. Να σας εξοργίσει. Μην τον αφήσετε. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας, φροντίστε να κινηθείτε σωστά για να μην «χαλάσετε» την πρόοδό σας. Να αφιερώσετε χρόνο στον αγαπημένο σας, καθώς εκείνος πρέπει για σήμερα να είναι η βασική σας προτεραιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια όμορφη μέρα ξημερώνει για εσάς. Τόσο στον εργασιακό τομέα, όσο και στην προσωπική σας ζωή θα έρθουν ευχάριστα νέα, θα γίνουν σημαντικές αλλαγές που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας. Να δείξετε ευγνωμοσύνη σε ότι έρχεται μπροστά σας. Παράλληλα, φαίνεται πως είναι η ώρα να κάνετε πραγματικότητα μια αγορά που θέλατε εδώ και καιρό. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε με σπατάλες που ίσως να βάλουν σε σκέψεις. Παν μέτρον άριστον και απολαύστε όσα θα σας προσφέρει η σημερινή ημέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα προσπαθήστε να μην βγάζετε στη φόρα τα προσωπικά σας. Αρκετά άτομα από το στενό σας περιβάλλον δεν θα διστάσουν να σας διαβάλουν. Να είστε έτοιμη να αντιμετωπίσετε τέτοιες καταστάσεις γιατί πολύ πιθανόν να έρθουν από άτομα που ούτε καν φανταζόσασταν ότι θα σας συμπεριφερθούν έτσι. Να είστε ψύχραιμη και μην δώσετε αξία εκεί που δεν πρέπει. Να είστε προσεκτική με τα οικονομικά σας και να μην κάνετε περιττές σπατάλες. Όσο για τα αισθηματικά σας δείξτε λίγη προσοχή στο ταίρι σας. Ο αυξημένος φόρτος εργασίας σας, σας έχει κάνει να παραμελήσετε τη σχέση σας και δεν είναι ώρα για νέους.. μπελάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια έντονη μέρα είναι μπροστά σας. Η εργασία σας θα σας φάει αρκετό χρόνο από την ημέρα, ενώ η πίεση και το άγχος για κάποιες εργασίες θα σας κάνουν να πελαγώσετε. Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας, αφού όλα θα πάνε όπως τα έχετε προγραμματίσει θα σας βρουν στο σπίτι παρέα με φίλους. Η χαλάρωση αυτή είναι απαραίτητη προκειμένου να επέλθει ξανά η ηρεμία στη ζωή σας. Τα οικονομικά σας παραμένουν ένας «πληγωμένος» τομέας για εσάς. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να αποφύγετε τα περιττά έξοδα και αναζητήστε νέες πηγές εσόδων.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερη προσοχή στην σημερινή ημέρα. Το συναίσθημα φαίνεται να σας κυριεύει και η λογική σας κάνει «φτερά». Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ωστόσο μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποιες αποφάσεις που ίσως είναι λανθασμένες στα επαγγελματικά σας. Εάν λοιπόν χρειαστεί να πάρετε τόσο στα αισθηματικά, όσο και τα επαγγελματικά σας κάποιες αποφάσεις συμβουλευτείτε καλύτερα και ένα δικό σας πρόσωπο. Αυτό θα έχει την αντικειμενικότητα και την αμεροληψία να σας δώσει καίριες απαντήσεις σε σημαντικά ζητήματα. Τα οικονομικά σας είναι «ταλαιπωρημένα». Φροντίστε να κλείσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες και νέες προτάσεις θα παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σας σήμερα. Να έχετε ανοιχτά τα αυτιά σας και να μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα έρθουν μπροστά σας να πάνε χαμένες. Σήμερα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη διπλωματία με το σύντροφό σας και να αποφύγετε τις εντάσεις. Υπάρχει ο κίνδυνος ο σύζυγός σας ή ο αγαπημένος σας, κουρασμένος από την ατελείωτη εργασία του, να σας ζητήσει λίγο χρόνο για να ηρεμήσει. Εσείς πρέπει να είστε σύμμαχός του σε αυτή τη δύσκολη μέρα και όχι ένα επιπλέον βάρος. Να είστε στη διάθεσή του σε ό,τι βοήθεια χρειαστεί και να είστε σίγουρη ότι ένα όμορφο βράδυ σας περιμένει μαζί.

ΖΥΓΟΣ

Καιρός να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω για τα δικαιώματά σας στην εργασία σας, προκειμένου να καταφέρετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αισθηματικά, η περίοδος ενδείκνυται για το επόμενο βήμα. Μην διστάσετε να το κάνετε. Όο για τα οικονομικά, περιοριστείτε στα απαραίτητα και αφήστε τα αχρείαστα έξοδα και προπαντός προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η κούραση θα σας καταβάλει. Η συνεχόμενη εργασία θα σας κάνει να καταλάβετε ότι χάνετε στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους και θα προσπαθήσετε να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο. Να είστε σίγουρη ότι και οι δικοί σας άνθρωποι με μια μικρή ενέργειά σας θα καταλάβουν αυτό που έχετε ανάγκη και θα έρθουν κοντά σας για να σας βοηθήσουν. Για αρχή, μια όμορφη βραδιά παρέα με αγαπημένα πρόσωπα στον χώρο σας δεν θα ήταν κακή ιδέα. Τα οικονομικά σας δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, για αυτό να είστε προσεκτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να ανελιχθείτε ακόμη περισσότερο στη δουλειά σας. Ο φόβος να μην ξαναπληγωθείτε δεν πρέπει να σας σταματήσει από την προσπάθεια να βρείτε το άλλο σας μισό. Σήμερα λοιπόν, είναι η ιδανική μέρα για εσάς για νέες γνωριμίες. Βγείτε έξω, φλερτάρετε και γενικότερα μην απορρίψετε ανθρώπους που θα σας πλησιάσουν. Από την άλλη, όσο για τα οικονομικά σας, τυχόν εκκρεμότητες καλό είναι να μπουν γρήγορα σε μια σειρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν θα σας αποθαρρύνουν, αντιθέτως θα σας πεισμώσουν για να πετύχετε. Ιδανική μέρα η σημερινή προκειμένου να επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή. Μην κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις σε όλους τους τομείς. Φροντίστε τον εαυτό σας και κάντε την απαραίτητη αυτοκριτική που χρειάζεται. Παράλληλα, ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας και λάβετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον για εσάς και τη σχέση σας. Είναι καιρός πράγματα που σας ταλανίζουν να μπουν στη θέση τους. Μην υποκύψετε σε συναισθηματισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σας βαίνουν καλώς και θα περάσετε μία ήρεμη ημέρα στη δουλειά σας. Επικεντρωθείτε κυρίως σε οικονομικές εκκρεμότητες και προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε πως χρειάζεται επαναπρογραμματισμός των εξόδων σας. Παράλληλα, περάστε χρόνο με το άλλο σας μισό ή εάν είστε single βγείτε προκειμένου να κάνετε νέες γνωριμίες, οι οποίες ίσως μετατραπούν σε κάτι πιο σοβαρό. Τέλος, τυχόν εντάσεις που θα έρθουν πρέπει να σας βρουν αρκετά πνευματικά δυνατή προκειμένου να μην σας χαλάσουν την διάθεσή σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Σταματήστε να γκρινιάζετε για τα πάντα στη δουλειά σας και εργαστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Άνθρωποι του περίγυρού σας, σας θέλουν δίπλα τους γιατί αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις. Γίνεται πιο χρηστική και δώστε λύσεις εκεί που χρειάζεται γρήγορα, χωρίς χρονοτριβή, ειδικά σε ζητήματα οικονομικής φύσεως. Εκτός αυτού, σήμερα φαίνεται ότι η τύχη είναι μαζί σας στα ερωτικά σας.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου