Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Με «IASO KOKLA» στο chat ΔΕΝ γίνεται δουλειά!

Η 4 καλύτερες αντιπροτάσεις.

Tην είδες, την αγάπησες, σε κέρδισε εκείνη η φωτογραφία με μαγιό, και της έκανες friend request. Εκείνη σε αποδέχτηκε (γιατί ok μια χαρά παιδί φαίνεσαι), οπότε τώρα ψάχνεις τον τρόπο να της πιάσεις την κουβέντα στο chat-γιατί μόνο εκεί γίνεται πλέον το φλερτάκι. Επειδή υπάρχει πιθανότητα σοβαρή, η πρώτη σας επαφή να είναι και καταστροφική, και επειδή υπάρχει εξίσου σοβαρή πιθανότητα αν δεν είσαι παιδαράς, να μην σου απαντήσει, σου έχω κάποιους τρόπους για να σπάσεις τον πάγο και να ρίξεις τα τείχη της!

Άσε την πρωτοβουλία σε εκείνη

Το εννοώ αλλά επειδή είσαι θολωμένος θα προσπαθήσω να γίνω πιο σαφής. Αντί λοιπόν να της στείλεις κάτι βαρετό και αποθεωτικό, μπορείς να της πεις το εξής: «Επειδή είμαι πολύ κακός σε αυτό, αφήνω σε σένα την πρωτοβουλία να γνωριστούμε. Περιμένω…». Αφενός θα το βρει έξυπνο και αφετέρου ενδιαφέρον. Θα σου απαντήσει. Ακόμα κι αν δεν της αρέσεις. Εγώ τουλάχιστον θα απαντούσα.

Μην επικεντρωθείς στις φωτογραφίες της

Ενώ μέσα μας θέλουμε να ακούσουμε ότι είμαστε ωραίες γυναίκες, όταν αυτή είναι η πρώτη σου προσέγγιση λίγο ξενερώνουμε και απευθείας σε κατατάσσουμε στην κατηγορία «λιγούρι-κλαρίνο». Ενώ λοιπόν το μόνο που σου βγαίνει να πεις είναι: «Τι μου***α είσαι εσύ», καλό θα ήταν να επικεντρωθείς στο προφίλ της. Σχολίασε ένα τραγούδι που ανέβασε ή τελοσπάντων κάπου που έκανε check in τελευταία. Τώρα αν εσύ ακούς ροκ και αυτή έχει ανεβάσει Πάολα, τα πράγματα είναι δύσκολα… Και άβολα!

Υπάρχει κάτι που όλοι οι άνθρωποι αγαπούν

Και αυτό είναι το φαγητό. Το ότι είναι μονδελοκοψιά δεν αποκλείει το να είναι και καλοφαγού. Και ξέρεις πόσο δύσκολο είναι για μία γυναίκα να απενεχοποιήσει το φαγητό και μάλιστα μπροστά στο αντικείμενο του πόθου της. Το καλύτερο λοιπόν που έχεις να κάνεις, είναι να της προσφέρεις φαγητό. Και όχι αμερικανιές τύπου πεπερόνι ή μαργαρίτα αλλά μεστά αντρικά πράγματα. Σουβλάκια ή ταβέρνα; Κερνάω εγώ. Λες να σε αγνοήσει; Δύσκολο.

Και υπάρχει και εκείνη η κατηγορία γυναικών…

Έπεσες σε περίπτωση φίλε. Η κοπέλα ούτε φωτογραφίες με μαγιό έχει, ούτε από το party της κολλητής ούτε από σημείο με γκράφιτι κάπου στο κέντρο της Αθήνας. Μην απελπίζεσαι. Υπάρχει πάντα πιθανότητα να έχει έντονη κοινωνική δράση την οποία πιθανότατα να έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Τι κι αν δεν έχεις ιδέα τι έχει κάνει και τι εννοεί; Εσύ μπορείς να της δώσεις συγχαρητήρια και να θελήσεις να μάθεις περισσότερα. Με απώτερο σκοπό να κάνετε σ*ξ. Τι να κάνουμε. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Γωγώ Φούντα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου