Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

82χρονη γυμνάζεται καθημερινά για να αντέχει το σ*ξ με τον 39χρονο σύντροφό της (φωτο & βιντεο)

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και αυτό ισχύει στην περίπτωση μιας 82χρονης που εδώ και λίγα χρόνια έχει συνάψει σχέση με έναν 39χρονο. 

Η Hattie, μια ηλικιωμένη γυναίκα από τη Νέα Υόρκη, δε δίστασε να μιλήσει στην εκπομπή «Age Gap Love» του Channel 5 για τους λόγους που της αρέσουν οι μικρότεροι άνδρες όπως επίσης και την ιδιαίτερη γυμναστική που κάνει καθημερινά ώστε να μπορέσει να αντέξει το σ*ξ με τον νεότερο σύντροφό της.


 Η ζωή της Hattie άλλαξε όταν σε ηλικία 48 χρόνων πήρε διαζύγιο. Αποφάσισε τότε πως δεν θα ξαναπαντρευτεί και πως θα βγαίνει μόνο με νεότερους. Με τον νέο της έρωτα, τον John, γνωρίστηκαν μέσω social media και όταν αποφάσισαν πως θα είναι μαζί άρχισε να τον επισκέπτεται τα Σαββατοκύριακα στο σπίτι του στη Φλόριντα. 


«Επικοινωνούσαμε για έναν χρόνο στα social media. Δεν είχαμε συναντηθεί, αλλά ήμουν γοητευμένος με αυτή τη γυναίκα που έβλεπα. Την πήρα στο τηλέφωνο και μιλήσαμε για μια ώρα. 

Συζητήσαμε διάφορα πράγματα για εμάς», λέει ο John στην κάμερα της εκπομπής. «Είναι άνδρας που λέει ότι βγαίνει ραντεβού με μεγαλύτερες γυναίκες, οπότε αισθάνεσαι άνετα. Από την πρώτη ματιά αισθάνθηκα κάτι. Είναι πραγματικά πολύ γλυκός. 

Μου μίλησε σαν να ήμουν η πιο εντυπωσιακή, όμορφη, συναρπαστική γυναίκα στον κόσμο», δηλώνει κατενθουσιασμένη η Hattie για να εισπράξει το κομπλιμέντο από τον 39χρονο: «Είσαι μια από τις πιο συναρπαστικές γυναίκες έχω γνωρίσει». Κάπου εκεί της θέτουν το ερώτημα που περνά από το μυαλό όλων. 

Γιατί άραγε της αρέσουν οι νεότεροι άνδρες; «Ο κόσμος υποθέτει διαρκώς πως είναι λόγω του σκληρού τους πέους ή κάτι τέτοιο. Δεν λέω ότι δεν είναι αυτό. 


Ένας μεγαλύτερος άνδρας έπαιζε κάποτε ράγκμπι, ήταν κάποτε κορυφαίος παίκτης.
 Είχε κάποτε όνειρα, μου αρέσουν όλα αυτά, αλλά αποτελούν παρελθόν. Ένας νέος άνδρας είναι κατενθουσιασμένος γι’ αυτά που του επιφυλάσσει το μέλλον και εγώ μπορώ να κρατήσω τη φλόγα που αισθάνεται μέσα του, αναμμένη». 

Ο John από την πλευρά του τόνισε πως του αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες γιατί είναι πιο αισθησιακές. 


«Μου αρέσει η γυναίκα να έχει αυτοπεποίθηση και αυτεπίγνωση. Με τις μεγαλύτερες γυναίκες που βγαίνω υπάρχει πάντα περισσότερος αισθησιασμός και περισσότερη ευγένεια. Είναι πολύ δεκτικές στο είδος εραστή που είμαι». 


Για να μπορέσει η Hattie να διατηρηθεί σε φόρμα και να ανταποκριθεί στις ορέξεις του 39χρονου παρτενέρ της ακολουθεί σε καθημερινή βάση ένα ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής χρησιμοποιώντας την βάρους 5 κιλών ιατρική της μπάλα.
 Την σηκώνει στον αέρα, την τρίβει στην κοιλιακή της χώρα και εν συνεχεία την χτυπά στο στήθος της. 


«Η ιατρική μου μπάλα είναι ο πιο στενός φίλος μου εδώ και 35 χρόνια. Προετοιμάζει το σώμα μου για σύγκρουση. Είναι εξαιρετική για το σ*ξ καθώς προετοιμάζει το σώμα ώστε να μπορεί να αντέξει οτιδήποτε», λέει χαρακτηριστικά… 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου