Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Αγγελική Λάμπρη: Μιλά για τη συμμετοχή της στη σειρά «Το σόι σου»

Η κωμική σειρά «Tο σόι σου», που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Alpha , έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Φέτος, μάλιστα, οι γκεστ εμφανίσεις αγαπημένων ηθοποιών σε ρόλους- έκπληξη έχουν αυξηθεί. Μία από αυτές θα δούμε στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη 13 Νοεμβρίου, στις 21.00.

Η Αγγελική Λάμπρη, η οποία απουσιάζει συνειδητά από τα τηλεοπτικά δρώμενα ούσα αφοσιωμένη στο ρόλο της μητέρας, είπε το «ναι» για μία γκεστ εμφάνιση: «Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτή τη συμμετοχή, γιατί το επεισόδιο σκηνοθετεί ο φίλος μου Σταμάτης Πατρώνης, με τον οποίο έχουμε ξαναδούλεψει στο παρελθόν. Όταν με πήρε τηλέφωνο δέχτηκα αμέσως».

Παρόλο όμως που η σειρά μετρά πέντε χρόνια προβολής, ίδια δεν καταφέρνει να τη βλέπει όσο συχνά θέλει. «Κατά καιρούς παρακολουθώ τη σειρά αλλά λόγω της μικρής μου κόρης, δεν προλαβαίνω να δω σειρές. Ούτε καν τις δικές μου. Για παράδειγμα το «Παρά πέντε» έχω να το δω πέντε χρόνια. Τώρα πια βλέπουμε μόνο παιδικό πρόγραμμα και κινούμενα σχέδια».

Το σενάριο του Νίκου Μήτσα, θέλει τον Άρη να ζητάει από την Αλεξάνδρα να φιλοξενήσουν την φίλη του, Στέλλα, για λίγες μέρες, η οποία θα 'ρθει στην Ελλάδα από την Αφρική.

«Η Στέλλα είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι, που όλοι στην οικογένεια νομίζουν ότι είναι η σύντροφος του Άρη, αλλά είναι απλά μία φίλη του που ζήτησε να την φιλοξενήσουν» δήλωνε στο «mytv» η ηθοποιός και προσθέτει: «Στην αρχή, η Στέλλα, δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Αυτοί νομίζουν ότι είναι η σύντροφος του Άρη και την αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση η οποία, ευτυχώς, τελειώνει στο τέλος».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου