Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Αλμπέρτο Φάις: «Όταν μπω εγώ στη μέση ως ο τρίτος της παρέας, θα γίνει ένας μικρός χαμός»

Ένας στρυφνός μετρ αναστατώνει την ταβέρνα Λαγουδέρα.


Ο ταλαντούχος ηθοποιός Αλμπέρτο Φάις μπήκε δυναμικά στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» την προηγούμενη Τρίτη, ενσαρκώνοντας έναν σνομπ τύπο ονόματι Βύρωνα.

«Με τον Γιάννη Μπέζο έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν στις σειρές “Ηρθε και έδεσε”, “Ευτυχισμένοι μαζί”, “Μαχαιρώματα” και στο σπουδαίο σίριαλ του Γιάννη Σμαραγδή “Τα χαϊδεμένα παιδιά”. Δεν είμαι αυτός που θα αναφερθεί στο καλλιτεχνικό ταλέντο του Γιάννη. Αυτό έχει κριθεί από τον κόσμο.

 Θα αναφερθώ στον άνθρωπο. Τον Γιάννη τον εκτιμώ γιατί είναι δίκαιος, ακέραιος, γενναιόδωρος και καλόψυχος. Στα γυρίσματα δίνει ελευθερία κινήσεων στους συναδέλφους του. Θα έλεγα ότι τους δείχνει εμπιστοσύνη και πάντα θέλει να τους κάνει να γελούν» είπε ο ηθοποιός στην espresso.

Οσο για τον ρόλο του Βύρωνα που υποδύεται, έκανε «καυτές» αποκαλύψεις: «Ο Βύρων, αν και περίεργος και “αποστειρωμένος”, στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με την εκρηκτική μαγείρισσα, τη Φωτεινή (Πηνελόπη Πλάκα), η οποία έχει γοητεύσει και τον σεφ Κίμωνα Ορλώφ κι έχουν μπλέξει σε μια ερωτική περιπέτεια. Ετσι, όταν μπω εγώ στη μέση ως ο τρίτος της παρέας, θα γίνει ένας μικρός χαμός».

Τι είναι όμως για τον Αλμπέρτο το φαγητό; Τι σχέση έχει με αυτό; «Επειδή φέτος παίζω στη θεατρική παράσταση ''Λωξάντρα'' με την Ελένη Κοκκίδου στον ομώνυμο ρόλο, καλώς ή κακώς έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ τι σημαίνει το φαγητό για την ελληνική οικογένεια.

Το ελληνικό τραπέζι έχει μεγάλη παράδοση. Συμβολίζει την εστία. Η μητέρα λέει στον άντρα, στα παιδιά της, στους συγγενείς “θα σας μαγειρέψω” και αυτόματα είναι σαν να τους λέει εγώ θα σας θρέψω, εγώ θα σας φροντίσω. Τους δείχνει την αγάπη της και τα συναισθήματά της με ένα νόστιμο πιάτο», λέει ο ηθοποιός στην εφημερίδα.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου