Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Ελένη Καστάνη: «Επιμένουμε ελληνικά σε μία δύσκολη εποχή!»

Η Ελένη Καστάνη μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση και για τη συνεργασία της με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη στη σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό».

Η επιστροφή σας στην τηλεόραση ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Τι ήταν αυτό που σας έκανε να δεχτείτε και να πρωταγωνιστήσετε στη σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό»;

Κατ' αρχάς, το πρώτο και κύριο ήταν ο κόσμος, ο οποίος μου έλεγε τόσα χρόνια «γιατί δεν σας βλέπουμε στην τηλεόραση;». Τα τελευταία χρόνια δεν γίνονταν πολλά σίριαλ. Υπήρχαν τα ριάλιτι, οι τούρκικες σειρές... Πάντα ήθελα, αν έκανα κάτι, να ήταν κάτι καλό, που να θυμίζει τις σειρές που κάναμε παλιά. Και η συγκεκριμένη δουλειά είναι μία ευτυχής συγκυρία. Από τη συνεργασία μου με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, τους σεναριογράφους, που είναι η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης, τους σκηνοθέτες μας. Μου έδωσαν μια υπόσχεση ότι θα γίνει μια καλή και προσεγμένη δουλειά και νομίζω ότι αυτή η υπόσχεση τηρήθηκε. Το «Κάνε γονείς να δεις καλό» έχει ένα επίπεδο που θυμίζει τις κωμωδίες που κάναμε παλιά. Το ίδιο ισχύει και για το σίριαλ «Πέτα τη φριτέζα».

Συνεργάζεστε γιο πρώτη φορά με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη...

Ναι, ήταν ένα ωραίο ταίριασμα με τον Ιεροκλή και τα νέα παιδιά που έχουμε στη σειρά είναι όλα καλά. Εγώ έχω πιο πολλά γυρίσματα με τον Κωνσταντίνο Μπιμπή, τον οποίο δεν τον ήξερα και έχω τρελαθεί, μου αρέσει πάρα πολύ. Όπως και η Ευγενία Παναγοπούλου και ο Εύθυμης Ζησάκης, που τον ήξερα από παλιά. Είναι μία ωραία δουλειά για την οποία είμαι περήφανη. Έχει ένα νοιάξιμο από όλους τους συνεργάτες. Είναι μεγάλος αγώνας για να επιβιώσουν οι κωμικές σειρές. Αισθάνομαι ότι είτε σε ένα μεταβατικό στάδιο, γιατί και τα ριάλιτι δεν έχουν πια απήχηση. Καιρός είναι ο κόσμος να ξαναδεί τέτοιες σειρές. Εμείς επιμένουμε ελληνικά σε μία δύσκολη εποχή!

Πηγή:mytv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου