Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Ελένη Καστάνη: «Χαίρομαι με τις επιλογές που κάνει ο γιος μου στα κορίτσια»

Η Ελένη Καστάνη δηλώνει πως είναι μια χορτάτη γυναίκα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός σε συνέντευξη της μίλησε για το πώς πιστεύει ότι θέλουν οι άντρες τις γυναίκες και για τις υποψήφιες… νύφες που της γνωρίζει ο γιο της.

Δεν πιστέψατε ποτέ για τον εαυτό σας ότι είστε μια ωραία γυναίκα; Υπάρχει το αντικειμενικά «ωραία» και το χαριτωμένα «ωραία».

«Έζησα τη ζωή μου ως ωραία, είμαι χορτάτη ως γυναίκα. Δεν έχω τέτοια θέματα. Αντικειμενικά ωραία δεν ήμουν, αλλά αν πιστεύεις μέσα σου ότι είσαι ωραία, μπορείς να πείσεις και όλο τον κόσμο. Το πιστεύω αυτό που σου λέω. Έχει να κάνει με το τι ακτινοβολείς. Και επίσης είχα και ένα άλλο πράγμα στο οποίο κέρδιζα. Είχα μια ειλικρίνεια την οποία διδάχθηκα από την οικογένεια μου και με χαρακτήριζε παντού, ακόμη και στις ερωτικές μου σχέσεις. Και έβγαινα πάντα κερδισμένη».

Είναι πάντα καλό να είσαι ειλικρινής;

«Για μένα, ναι. Μακροπρόθεσμα η ειλικρίνεια σου βγαίνει πάντα σε καλό. Στον έρωτα, αν είσαι ειλικρινής και είσαι και γυναίκα, είσαι πολύ κερδισμένη γιατί έχει επικρατήσει ως αντρική συμπεριφορά. Δύσκολα βέβαια βρίσκεις άντρες».

Βρίσκεις δύσκολα άντρες, γιατί;

«Δεν θέλουν την ειλικρίνεια οι άντρες, θέλουν τις γυναίκες να είναι λίγο ακατοίκητες, να μην πολυκαταλαβαίνουν ή να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου για να δεχτείς δίπλα σου μια άλλου είδους γυναίκα. Βλέπω για παράδειγμα τώρα τις επιλογές που κάνει το παιδί μου με τα κορίτσια και χαίρομαι. Τις εγκρίνω δηλαδή, μου αρέσουν. Και ξέρεις τι κατάλαβα; Έχει να κάνει με το πώς μαθαίνεις, με τι-είδους γυναίκες συναναστρέφεσαι και τι γυναίκες είχες μέσα στο σπίτι σου. Όπως ήμουν εγώ, η αδερφή μου, οι ανιψιές μου. Έτσι και ο γιος μου πάει και κοιτάζει τέτοιες γυναίκες».

Τι πρέπει να έχει μια τέτοια γυναίκα;

«Όλα πρέπει να τα έχει μια γυναίκα. Να είναι και sexy και έξυπνη. Τουλάχιστον εμείς έτσι μάθαμε. Επαναστατήσαμε κάνοντας πράγματα. Κοιτάξαμε πρώτα τη μόρφωση και μετά την προσωπική ζωή. Το πληρώσαμε βέβαια, η δική μου γενιά έχει πολλούς διαλυμένους γάμους, αλλά . μπορώ να πω ότι έπρεπε να γίνει αυτή η χειραφέτηση. Στην ηλικία της μάνας μου -η οποία είναι 89 χρονών σήμερα-, δεν έφευγαν οι γυναίκες ενώ υπέφεραν και κάθονταν σε μια σχέση προβληματική. Αν με ρωτήσεις και τώρα που είμαι μεγάλη, και τώρα που έχω χωρίσει, θα σου πω πως “κακώς έμεναν. Όταν δεν περνάς καλά, μάζεψε τα και φύγε”», λέει στο Down Town.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου