Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Ελεονώρα Μελέτη: «Μόνο στα οικονομικά μου στοίχισε η αποχή μου από την τηλεόραση»

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν αναζητάει τη δημοσιότητα. 

Κάνει μια δουλειά, η οποία της αρέσει και την βιοπορίζει. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο εκείνη που απείχε από την τηλεόραση και αποκάλυψε ότι μόνο στο οικονομικό κομμάτι της στοίχισε.

Το να στηρίζεις τη γνώμη σου και να λες την άποψη σου σου έχει στοιχίσει; Θεωρείς ότι έχεις πληρώσει κάποιο τίμημα;

«Πλην των οικονομικών μου, δεν μπορώ να σου πω ότι μου στοίχισε κάπου αλλού η αποχή μου από την τηλεόραση. Ο μόνος τομέας που επλήγη στη ζωή μου ήταν ότι μειώθηκαν τα εισοδήματα μου, γιατί εμένα η δουλειά μου με βιοπορίζει, οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν είχα εισόδημα. Από εκεί και έπειτα δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος, όπως είπες και εσύ, που έκανε τηλεόραση για την προβολή και την αναννωρισιμότητα. Αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που διαχειρίζομαι τα social media.

Ξέρω πόσο επικίνδυνο παιχνίδι είναι όλο αυτό, ξέρω πόσο τυφλώνει όλη αυτή η λάμψη του προβολέα και ξέρω και πώς είναι όταν σβήνει, γιατί μην ξεχνάς ότι τον έσβησα και μόνη μου. Οπότε εγώ, αν θέλεις, είμαι σε ένα χώρο μέσα στον οποίο δεν έχω καμία απολύτως ανασφάλεια για το τι θα γίνει μετά. Γιατί έχω δει πώς είναι η ζωή χωρίς τηλεόραση και γιατί δεν είναι αυτό το ζητούμενο μου. Δεν με νοιάζει. Κάποτε το έλεγα και δεν το πίστευε ο κόσμος. Δεν με νοιάζει να βγω βαμμένη, χτενισμένη, για να με δει ο κόσμος.

 Βαμμένη και στολισμένη βγαίνω στην τηλεόραση, γιατί αυτή είναι η στολή της δουλειάς μου. Μόλις φύγω από το πλατό, θα απαλλαγώ από αυτή. Υπάρχουν σχόλια που σε έχουν θυμώσει. Επίσης απαντά$ και αυτό είναι εντυπωσιακό... Απαντάω σε όλα, και στα αρνητικά και στα θετικά. Έχει ενδιαφέρον να απαντήσεις όταν κάποιος σου λέει ότι έχεις πάρει κιλά και έχεις γίνει ξανθιά»

Μια γυναίκα που βγαίνει στην τηλεόραση πρέπει να είναι αδύνατη;

«Παρακολουθώ όλο αυτό που έγινε με τη Σίσσυ Χρηστίδου και πραγματικά προβληματίζομαι πάρα πολύ. Για το πού επικεντρώνουμε την ουσία. Είναι τραγικό να σχολιάζονται τα κιλά μιας γυναίκας. Έχω μάθει να είμαι πολύ προσεκτική σε ό,τι αφορά αυτά τα θέματα»

Υπάρχουν dos και dont’s  σε ό,τι αφορά την, εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου;

«Θα πρέπει να υπάρχουν, αλλά όχι σε ό,τι αφορά την εξωτερική εμφάνιση, αλλά στην παιδεία, στην καλλιέργεια, στον τρόπο που θα κάνεις ένα σχόλιο» εξήγησε στο 7μέρεςtv

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου